Be Your Business

Be Your Business

Waar ligt het toch aan? Waarom maak ik niet meer omzet? Je hebt alles goed opgezet, mooi gemaakt en toch weet niet waar je moet beginnen of verder moet gaan. Hoe krijg je duidelijk waar het beter kan? Wanneer gaan je acties nu ook wat opleveren of hoe kom je in actie? Ik zorg ervoor dat je me een frisse blik naar je bedrijf gaat kijken en dat ik je motiveer om in actie te komen en geef je zelfvertrouwen. Ik kan jou helpen via 'Be your Business' het next-level coachtraject voor ondernemers.

Ik doe niets liever dan samen met jou kijken naar jouw prachtige bedrijf. Dit is waar je hard voor werkt en wat je wilt blijven doen. Je werkt zo hard maar toch lukt het niet voldoende klanten binnen te halen. Je twijfelt misschien nog of dat wat je doet wel is waar mensen op zitten te wachten. Ben je wel goed genoeg? Ja je hebt de kennis, opleiding of het juiste product maar toch loopt het niet. Twijfel of waar je gaat starten of bent gestart wel het juiste punt is. Gaan mensen je product wel kopen of waarom kopen ze het nu niet? Je hebt weinig tijd en het lukt je niet (de juiste) keuzes te maken in wat je doet, dus doe je toch alles maar een beetje.

Stel je voor dat het je lukt om minder uren te werken in de week, je omzet te verhogen en ook nog een rust creert door focus en een mooie klantenkring? Wat als alles mogelijk is....

* Diep van binnen weet je dat er meer in je zit. Je wilt knallen en bent niet bang om te werken.
* Je gelooft in coaching en inspiratie waardoor je sneller krijgt wat je verdiend.
* Je hebt 1000 ideeen en hoe fijn zou het zijn als je die geordend krijgt.
* Rust in krijgen in het ondernemen
* Een lekkere cashflow creeren en geen geldzorgen meer hebben.

"Noortje observeert nauwkeurig, geeft fijne feedback en weet door haar tomeloze energie mensen mee te krijgen. Kortom Noortje is fijn om mee samen te werken en ik beveel haar van harte aan als trainer of paardencoach."
Tirza Brouwer - Essentie

Durf je jouw vertrouwen aan mij te geven? Ik weet zeker dat je met mij stappen gaat maken. Je gaat groeien in je bedrijf en ook in je persoonlijke ontwikkeling. Je leert jezelf beter kennen en gaat daardoor beslissingen maken die bij jou passen. Eindelijk groeien met wat je het liefste doet. En dan ook niet geheel onbelangrijk is het tijd vrij maken voor jezelf. Voor de leuke dingen naast het geweldige ondernemen.

Maak jezelf zichtbaar
Wie ben ik en waar sta ik voor?
Formuleer je missie
Vind je ware kracht?
Krijg doelen inzichtelijk
Ontwikkel je leiderschapskwaliteiten
Leer je pitch houden voor bij de bank
Durf te presteren
Leer kiezen

Ik heb niet elke dag tijd voor coaching - In het jaarprogramma is alle verdeeld en heb je niet dagelijks coaching. Je hebt ruim de tijd om alles wat je meekrijgt, leert, en inspireert in te passen in jouw onderneming.
Wat voor bedrijf moet ik hebben om hier aan deel te kunnen nemen? - Het is voor die ondernemers die hun droom durven na te streven. Enthousiaste ondernemers met humor. Mensen die hard willen werken om straks een relaxt leven te leiden waarbij je minder kunt werken of juist groter kunt groeien. Focus ligt op de eenmanszaak (eventueel met personeel). The sky has no limits, ik ga je helpen vliegen op aarde.
Ik ben starter, is het wel voor mij geschikt? - Zeker is het voor jou als starter geschikt. Net nu kun je mooie plannen maken en je bedrijf goed in de markt zetten. Het is zelfs enorm fijn zodat je kennis krijgt van dingen die je anders pas later leert. Het had mij veel tijd en geld gescheelt als ik eerder een next level coach in de arm had genomen.
Ik ben al jaren ondernemer, heeft het dan nog zin om met businesscoaching te starten? - Ja, zeker! Net nu is het belangrijk dat je niet in een sleur terecht komt. Dat je weer met een open blik gaat kijken en je mooie ideeen om kunt zetten in geweldige plannen en acties. Ook het combineren van starters met ondernemers die al bezig zijn zorgt ervoor dat je elkaar kunt liften. De starters brengen vaak frisse wind en enthousiasme en de ondernemers die al bezig zijn brengen kennis en ervaring.
Hoe lang duurt het programma? - Het traject loopt een jaar. De facebookgroep is onbeperkte toegang.
Kan ik de BTW terugvragen? - Ja dat kan zeker. Je krijgt gewoon een factuur van het coachingstraject en je kunt deze verwerken in je administratie.
Aan welke investering financieel moet ik denken voor het traject?
- De totale waarde van het next-level coachtraject is 8888,- euro. De investering nu is 4700,- euro excl. btw. Wanneer je je voor 20 februari aanmeld via de 'early bird' actie krijg je twee betaalmogelijkheden:
1. 3900,- euro early-bird prijs in 12 termijnen van 325,-/mnd excl. btw.
2. 3500,- eenmalig 1000,- euro excl. btw. en daarna 11 maanden 227,27 per maand exc. btw.

LET OP: er zijn maar 10 plaatsen vrij omdat er bijzonder veel persoonlijke begeleiding is.

Vul het onderstaande formulier en je bevestiging volgt via de mail.
Heb je twijfels of vragen zet dit er dan bij dan plannen we een gratis coachcall in.

Dit is jouw moment, twijfel niet en ga voor geluk & succes. Je kunt het. Maak jouw droom werkelijkheid.

"Noortje is erg goed in wat ze doet! Ze weet altijd de juiste pijnpunten te vinden en aan te geven op een hele respectvolle manier. Ze is heel goed in het stellen van de juiste vragen en je laten nadenken over de onderwerpen die echt van belang zijn. Deze vrouw kan een erg belangrijke en mooie invloed hebben op een mensenleven."
Alexandra Hameetman

Ja, ik doe mee met het geweldige Be Your Business jaartraject! Vul dan het formulier hieronder in en er volgt een bevestiging via jouw email-adres.