Be Your Business

Be Your Business

Waar ligt het toch aan? Waarom maak ik niet meer omzet? Je hebt alles goed opgezet, mooi gemaakt en toch weet niet waar je moet beginnen of verder moet gaan. Hoe krijg je duidelijk waar het beter kan? Wanneer gaan je acties nu ook wat opleveren of hoe kom je in actie? Noortje zorgt ervoor dat je me een frisse blik naar je bedrijf gaat kijken en dat ze je motiveert om actie te ondernemen. Noortje kan je helpen met 'Be your Business' het coachtraject voor ondernemers.

Ik doe niets liever dan samen met jou kijken naar jouw prachtige bedrijf. Dit is waar je hard voor werkt en wat je wilt blijven doen. Je werkt zo hard maar toch lukt het niet voldoende klanten binnen te halen. Je twijfelt misschien nog of dat wat je doet wel is waar mensen op zitten te wachten. Ben je wel goed genoeg? Ja je hebt de kennis, opleiding of het juiste product maar toch loopt het niet. Twijfel of waar je gaat starten of bent gestart wel het juiste punt is. Gaan mensen je product wel kopen of waarom kopen ze het nu niet? Je hebt weinig tijd en het lukt je niet (de juiste) keuzes te maken in wat je doet, dus doe je toch alles maar een beetje.

Stel je voor dat het je lukt om minder uren te werken in de week, je omzet te verhogen en ook nog een rust creert door focus en een mooie klantenkring? Wat als alles mogelijk is....

* Diep van binnen weet je dat er meer in je zit. Je wilt knallen en bent niet bang om te werken.
* Je gelooft in coaching en inspiratie waardoor je sneller krijgt wat je verdiend.
* Je hebt 1000 ideeen en hoe fijn zou het zijn als je die geordend krijgt.
* Rust in krijgen in het ondernemen
* Een lekkere cashflow creeren en geen geldzorgen meer hebben.

"Noortje observeert nauwkeurig, geeft fijne feedback en weet door haar tomeloze energie mensen mee te krijgen. Kortom Noortje is fijn om mee samen te werken en ik beveel haar van harte aan als trainer of paardencoach."
Tirza Brouwer - Essentie

Durf je jouw vertrouwen aan mij te geven? Ik weet zeker dat je met mij stappen gaat maken. Je gaat groeien in je bedrijf en ook in je persoonlijke ontwikkeling. Je leert jezelf beter kennen en gaat daardoor beslissingen maken die bij jou passen. Eindelijk groeien met wat je het liefste doet. En dan ook niet geheel onbelangrijk is het tijd vrij maken voor jezelf. Voor de leuke dingen naast het geweldige ondernemen.

Ook werk ik met paarden om wat ik doe en voel meer kracht bij te zetten. Het is heerlijk om tijdens een coachsessie jouw leven, knelpunt of droom visueel te maken. Waar ik o.a. samen met mijn paarden aan puzzel kun je hieronder lezen:
Maak jezelf zichtbaar
Wie ben ik en waar sta ik voor?
Formuleer je missie
Vind je ware kracht?
Krijg doelen inzichtelijk
Ontwikkel je leiderschapskwaliteiten
Leer je pitch houden voor bij de bank
Durf te presteren
Leer kiezen

Ik heb niet elke dag tijd voor coaching - Ik maak samen met jou een planning om aan jouw schema tegemoet te komen.
Wat voor bedrijf moet ik hebben om hier aan deel te kunnen nemen? - Feitelijk maakt het niet uit wat voor bedrijf je hebt. Het gaat om de motivatie. Als alles in je roept dat wat jij doet jouw missie is ook al zeggen veel mensen van niet. Je een klik voelt met mij en je durft commitment te stoppen in jezelf en je business. The sky has no limits, ik ga je helpen vliegen op aarde.
Ik ben starter, is het wel voor mij geschikt? - Zeker is het voor jou als starter geschikt. Net nu kun je mooie plannen maken en je bedrijf goed in de markt zetten. Het is zelfs enorm fijn zodat je kennis krijgt van dingen die je anders pas later leert. Het had mij veel tijd en geld gescheelt als ik eerder een high-end coach in de arm had genomen.
Ik ben al jaren ondernemer, heeft het dan nog zin om met businesscoaching te starten? - Ja, zeker! Net nu is het belangrijk dat je niet in een sleur terecht komt. Dat je weer met een open blik gaat kijken en je mooie ideeen om kunt zetten in geweldige plannen en acties.
Hoe lang duurt het programma? - Het traject loopt een half jaar. De facebookgroep is onbeperkte toegang.
Kan ik de BTW terugvragen? - Ja dat kan zeker. Je krijgt gewoon een factuur van het coachingstraject en je kunt deze verwerken in je administratie.
Aan welke investering financieel moet ik denken voor het traject? - Het is een high end programma waar je waarde voor jou uit gaat halen. Ik wil je graag alles hierover vertellen in een gratis call. Vul het onderstaande formulier in en ik neem op de geweeste tijd en dag contact met je op. Er start binnenkort een pilot voor dit nieuwe programma ' Be Your Business' en daar hangt een leuke cadeauprijs aan vast. Dus laat me snel weten wanneer je geinteresseerd bent want er zijn maar beperkt aantal mensen die ik kan coachen in deze groep.

Dit is jouw moment, twijfel niet en ga voor geluk & succes. Je kunt het. Maak jouw droom werkelijkheid.

"Noortje is erg goed in wat ze doet! Ze weet altijd de juiste pijnpunten te vinden en aan te geven op een hele respectvolle manier. Ze is heel goed in het stellen van de juiste vragen en je laten nadenken over de onderwerpen die echt van belang zijn. Deze vrouw kan een erg belangrijke en mooie invloed hebben op een mensenleven."
Alexandra Hameetman


Wat zit er in het 'Be Your Business' traject?
- Business Analyse
- 4 coachdagen bij jouw bedrijf of aan huis inclusief verzorgde lunch
- 6x telefonische begeleiding met Noortje persoonlijk
- Unieke paardencoachsessie
- Coaching volgens het 'Create Your Business Special' boek
- Onbeperkt Q&A via email
- Facebookgroep voor ondernemers die door Noortje gecoacht worden
- Een cadeau nader te kiezen :) t.w.v. minimaal 80,- euro


Garantie
Twijfel je of ik voor jou de juiste coach ben en of het programma geschikt is? Dan krijg je een inspiratiecall met mijzelf van 30 minuten gratis om dit te checken.

Wil je een gratis geheel vrijblijvende inspiratiecall van 30 minuten? Vul dan het formulier hieronder in en laat gelijk weten welke datum en tijd je graag gebeld wilt worden.

Je gegevens komen niet gelijk in een emaillijst dus je zit niet vast aan 'spam'.