'Maak je leven spectaculair"

Noortje

Noortje

Recht door zee, positieve energie en doorzettingsvermogen. Als enthousiaste toekomst & businesscoach sta ik voor je klaar. Ik werk zonder geitenwollen sokken (al heb ik die wel in mijn kast liggen).

Dankzij mijn doorzettingsvermogen sta ik sterk en succesvol in het leven
Geboren en getogen in Zeeuws Vlaanderen, ja dit bevind zich nog steeds in Nederland.
De laatste jaren heb ik mijzelf kunnen bewijzen als succesvol trainingspartner, coach en ondernemer. Met het beklimmen van bergen en het ervaren van diepe dalen ben ik wijs geworden in de ondernemerswereld. Niet opgeven, doorzetten en vooral blijven geloven in jezelf, ook al is dat soms moeilijk.

Ik speelde zelden met poppen maar was al jong met ondenemen aan de slag
Als klein meisje, ik denk dat we een jaar of 8 waren, had ik het ondernemen al in de vingers. Samen met mijn buurjongen Joost hadden wij een bedrijfje (fictief) opgericht 'BoNij' we hadden oude telefoons en een kaartenbak waarmee we afspraken konden maken en bestellingen konden plaatsen. Daarnaast speelde ik zelden met poppen maar had ik mijn eigen winkel waar ik vanalles verkocht. Compleet met winkelinrichting door kartonnen dozen en lege pakken voedingsmiddelen die mijn moeder voor mij bewaarde.
Ik heb een heerlijke onbezorgde jeugd gehad wel met de lessen in het leven die soms niet te vermijden zijn zoals een ruzie met vrienden, gepest worden of liefdesverdriet. Altijd heel veel mensen om mij heen gehad en super veel gedanst en genoten.

Leren en studeren ervaren als roadtrip
Het leren in mijn leven lijkt een beetje op een roadtrip. Elke keer heb ik tickets gekocht voor mijn vlucht maar verder neem ik alles zoals het komt. En dat is vooral omdat er zoveel mooie dingen te zien, leren en meemaken zijn in het leven. Op elke opleiding leer ik weer zoveel mooie dingen en ik ga er dan ook vanuit dat ik heel mijn leven kan blijven leren.
Als sportdocent, paardengedragstrainer en coach heb ik veelal mijn focus gehad op het overbrengen, analyseren en organiseren gericht op mensen, evenementen en ondernemen.

Na een ongeluk mijn droom gaan leven
Tijdens mijn werk als docent kreeg ik een ongeluk met snowboarden met als gevolg whiplash en beschadiging nekwervels. Na een paar jaar revalideren en herstellen pakte ik mijn droom op om te gaan ondernemen. Het voelde als een frisse wind, eindelijk doen wat ik wilde. Al snel daarna ben ik mijzelf gaan specialiseren als gedragstrainer voor paarden en richte ik Equilize op. Hierbij trainde ik de paarden maar coachte ik de mensen. De paarden lieten vaak al zien waar het knelpunt bij hun eigenaar/verzorger lag. Nadat 80% van mijn klanten met tranen in de ogen hun levensverhaal vertelden kreeg ik door dat ik hier wat meer mee wilde gaan doen.

Vallen in een diep dal om weer naar de top toe te gaan
Toen, blijkbaar moest ik weer iets heftigs meemaken voordat ik de volgende stap kon nemen, kreeg ik een zware bevalling. In het kort 2,5 week overtijd daarna 3 dagen inleiding, puffen tot 5cm ontsluiting, maximum aan medicatie & weeopwekkers, vervolg keizersnede, allergische reactie op de ruggenprik, lieve Sigi in zijn hoofd gesneden bij het openen van de baarmoeder en toen ze hem eruit haalde zeiden ze "ooo wat leuk een meisje", ik heb nog nooit zo overduidelijk gezien dat het een jongen is. Daarna met nog wat extra fysieke beschadingen duurde het weer zo'n 1,5 jaar voordat ik weer echt het gevoel had weer wat te kunnen. Ondertussen wel werken maar echt op aarde was ik niet.

De start van Inspireer Jezelf
Toen kwam Tirza die zei, Noor je moet bij mij de opleiding komen volgen, het is tijd. In mijn enthousiasme en drive ben ik in de opleiding gesprongen. Wauw dit was bijzonder. Ik heb mijzelf mogen heruitvinden. Tijd genomen om te kijken wat ik nu echt wilde doen en mogen voelen hoe gaaf dit is.
De start van Inspireer Jezelf. Als ondernemer ben je in je hoofd met honderd dingen tegelijk bezig. Je ziet overal kansen en ideeen. Echter voor het eerst had/heb ik het gevoel dat ik helemaal op mijn plaats zit. Er is ruimte voor groei, ik kan mensen helpen en het is tijd om te genieten. Ik had deze keer geen haast, nam de tijd en genoot van alles wat op mijn pad kwam.
Inspireer jezelf is alles wat ik ben. Creeren van succes voor ondernemers, leren focussen, plezier, duidelijkheid en vooral een totaal pakket. Ik draai er niet omheen, ik wil succes voor jou door meer klanten, een gevulde portomonee en je laten genieten van het leven en het ondernemen.

Sigi en ik
Helaas sinds kort als alleenstaande moeder verder. Sigi is zeker een inspiratiebron en staat voor mij op nummer 1. Hij is heerlijk ondernemend en zijn kijk op het leven is speciaal en verfrissend. En wat een liefde. Ieder mens moet groeien van zoveel liefde en lieve dingen. Actief leven vol genieten en blijven gaan.

Tijd voor jouw volgende stap?
Ik ben recht door zee en zal eerlijke uitspraken doen over jouw bedrijf. Alles draait bij mij om positieve energie. Wanneer je echt durft te kijken naar jouw bedrijf en te voelen waar jouw hart sneller van klopt, kun je groei inzetten.

Liefs,