Facebook

Coachen met een individu

jan 21, 2021

Wauw, je bent een individu! Dat wist je natuurlijk al maar toch zie ik zo vaak dat iedereen als een kudde schapen wordt behandeld. Voor iedereen dezelfde tips, tricks en technieken. Ik ga het anders doen!

Jij bent een individu. Als moeder, businessvrouw, mens. Ik vind het zo gaaf dat als ik aan het werk ben met mensen dat ik kijk naar wie jij bent en wat bij jou past. Ik geef lezingen, schrijf blogs en maak vlogs waarbij ik algemene dingen vertel of typ. En natuurlijk zijn algemene dingen soms heel goed en zitten er echt eye-openers tussen. Toch is het net daarna belangrijk om te kijken naar hoe dit toepasbaar is voor jou. Of andersom hoe je jouw individu kunt integreren in die tips en algemene info. Het gaat hand in hand. Succesvol in het leven staan, een mooi bedrijf opbouwen, gelukkig zijn. Durf jij echt te kijken naar wat je nodig hebt? Durf je echt te kijken naar wie je bent? Ben je toe aan vernieuwing ook al vind je het spannend?
Ik flap er heel veel uit, ik ben er na jaren ervaring ook wel achter dat het soms nodig is om dingen bij mensen eruit te flappen om succes te bereiken. Soms zijn ze er nog niet aantoe om het te horen maar valt het kwartje later. Het is ook oke om alles wat je hoort niet goed of fijn te vinden. Het helpt je vaak wel goede keuzes te maken die voor jou belangrijk zijn.

Het maakt niet uit waar je naartoe wilt, als je maar weet waar je naartoe wilt. En als je dat nog niet weet dan moet je lekker blijven zoeken, proberen, lezen, alles wat nodig is om het te ontdekken. En als je het dan weet, dan is het zo makkelijk om keuzes te maken. Keuzes die ervoor zorgen dat je je doel bereikt.

Ook ik maak keuzes, en die gaan over groei. Steeds dichter bij mijzelf komen. Zoals het geven van webinars, dat ga ik niet meer doen. Waarom? Omdat ik weer dat algemene heb. En waarom dan wel lezingen? Omdat bij lezingen je interactie hebt met je publiek. Je kunt sparren over vraagstukken en over wat mensen bezig houdt. Dus heel gericht op al die individuen.

Ik hou van mensen en al hun ideeen. Geef mij 1 zin en ik bouw er een heel plan omheen, samen met jou. Groei, talent, kwaliteit, vakmanschap, durf, genieten. Als iedereen nu gewoon eens gaat doen wat hij leuk vind dan krijgen we een hele blije wereld. En lukt het je nu nog niet maak dan een plan voor hoe je het wel gaat laten slagen.

Vind je gave!

Liefs,