Facebook

Tijd, doen & drukte

jan 21, 2021

De was ophangen, cadeautjes inpakken voor wanneer het ‘ik heb 5 keer op het potje geplast of gepoept kaartje’ vol is. En dan ineens zit ik toch weer achter mijn laptop te werken aan mijn website, teksten aan te passen voor mijn webinar, huis zoeken op funda en ook nog de was aan het opvouwen tussendoor.

En als je dan denkt dat dit alles was. Natuurlijk heb ik in mijn hoofd elke dag nieuwe idee├źn, plannen en daar ga ik altijd mee aan de slag. Toch blijf het huishouden er tussendoor lopen. Sigi heeft bij mij prioriteit nummer 1. Ik vind het geweldig om zo’n mooi mannetje te zien opgroeien. Mijn bedrijf zit of naja zat bijna altijd in mijn hoofd. Ik heb nu, sinds kort eigenlijk nog maar hoor, me-time in durven plannen. Normaal schoot dat er elke keer bij in maar nu zie ik de voordelen ervan. Weet je hoe fijn het is wanneer je lekker bent gaan eten met vriendinnen, naar de pedicure bent geweest (was overigens mijn eerste keer) en dan heb ik het nog niet over de tijd die ik vrij maak om mijn benen te epileren (ooo dat schoot er inderdaad wel eens bij in).

Wij zijn toch altijd maar druk he. Ik moet wel toegeven dat het ook wel erg fijn is om lekker bezig te zijn en resultaat te zien en voelen. Mom’s, doe wat je kan en vooral wat je wilt. Pak jezelf als middelpunt en bouw alles er omheen op. Als jij als fundament goed staat dan kan de rest ook niet instorten.

En niet vergeten, dat bakje thee of koffie kan echt wel 15 minuten in de zon!

Liefs,