Facebook

Magische tijden

jan 31, 2022

Kerst, sneeuw, mijn religie.

De wintertijd is zo magisch. Bijzondere vormen op de ramen, andere vibe. Bezig zijn met voor anderen zorgen. Andere mensen verwennen.

De sneeuw vind ik bijzonder. Het heeft een effect op mij, het maakt me blij.

Wintersport al jaren opzij gezet door allerlei omstandigheden. Ooo wat mis ik dat! Ik ging normaal 3x per jaar. Skiën, snowboarden, snowbiken.

Maakt niet uit hoe maar we gingen door de bossen. Dikke tiefschnee 😍. Vast komen te zitten, jezelf uitgraven en na een half uur weer door 😂😅.

Weer of geen weer. Ik was het stoerst wanneer het mistig was… heel gek eigenlijk. Blijkbaar als ik minder zag durfde ik meer.

Altijd keihard die berg af raggen! Iedereen inhalen. De snelste route kiezen en dan beneden staan met verzuurde beentjes.

Dikke goggles op want anders kon ik niets zien door tranende ogen.

Einde van de dag net de laatste lift pakken , soms de laatste missen. Ik kan de zeggen omhoog lopen is dan best een ding HAha.

Eenmaal beneden in de apres ski. Uurtje of 19.00 douchen en dan eten en slapen onder zo’n ontzettend lekker dik dekbed.

Dit waren weken die het beste in mij naar boven haalde. Eén met de natuur. Eén met mijzelf en één met mijn fysieke kunnen. Grenzen opzoeken en genieten.

Soms kijkend naar het leven wat we nu leiden denk ik wel eens waar is de magie?

De kerstbomen. Die stonden ook op de piste. Ik heb deze drie knapperds 🌲🌲🌲 vandaag gekocht bij Dille & Kamille… ❤️✨ Helemaal happy. En nu ga ik ze laten groeien en prachtige bomen van maken. Dit is de start van een nieuw avontuur.

Ooit staat er zo’n boom voor mijn huisje op de berg.

😘LOVE