Facebook

BUSINESS MAGIC MASTERMIND

Door de weerstand heen, together we create

Next level mastermind voor ondernemers die echt willen knallen

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

* Weet wie je bent en wat je kunt
* Zorg voor balans in je leven als ondernemer
* Verdien geld met een goed lopend bedrijf
* Voel je gelukkig en gezond

 

Wanneer je klaar bent met alle angst, twijfel en onzekerheid als het gaat om jouw bedrijf. Je het beu bent om elke keer stil te komen staan… Dan is het nu tijd voor jou om te shinen!

Kijk naar je bedrijf met glitters in je ogen & SHINE ALS EEN LOSGESLAGEN UNICORN.

Je gedachten schieten van hot naar her…
“Wat als niemand mijn product koopt?”
“ Ik heb echt meer tijd nodig om het af te krijgen”
“ Wat ik doe is niet perfect, er zijn mensen die het beter weten”
“ Ik ben niet goed genoeg, wat als ik faal?”
“ Wat als mensen me raar vinden? Ik vind het zo moeilijk om mezelf echt te laten zien”

Je raakt compleet in paniek bij het idee dat niemand je product of dienst koopt. Je hebt dan geld tekort. Er zit (bijna) niemand in je groep, wat zullen anderen wel niet denken? Je gaat twijfelen aan alles wat je van plan was.

Je to do lijst is mega lang en je moet nog zoveel afmaken. Je voelt de druk in je nek en je twijfelt of je wel genoeg tijd hebt. Je raakt in paniek want je weet niet meer hoe je het allemaal moet doen.

Elke dag zie je dingen die beter kunnen. Je wilt lanceren maar het lukt niet want het is nog niet af in jouw ogen.

 Je bent onzeker over de stappen die je maakt. Je moet keuzes maken maar dat lukt niet omdat je bang bent de verkeerde te maken. Je twijfelt aan het feit of je wel genoeg weet. Er zijn immers veel mensen die beter zijn dan jij.

“Ik krijg geen klanten wanneer ik laat zien wie ik echt ben.” Op social media is het veilig een deel van jezelf te laten zien. Als ze weten wat ik echt denk en echt wil zeggen dan ontvolgen de meeste mensen mij.

Wanneer je een van deze punten hierboven herkent dan weet je dat je nog niet rockt in je business. Je hebt je plek nog niet geconfisqueerd. Je hebt je domein nog niet je territorium gemaakt.

Dat is nu dus klaar. Hello you Bossbabe! Je gaat je bedrijf runnen ipv. er in werken.

 

ZORG DAT JE EEN PLEK IN DE MASTERMIND BEMACHTIGT WANT ER ZIJN ER MAAR 10 SCHRIJF JE HIER IN EN WORDT OP DE HOOGTE GEHOUDEN VAN DE OPENING (ergens in september) OM JE AAN TE MELDEN.

 12 maanden business magic

Na jaren puin ruimen voor anderen, fysieke problemen en na mijn diepste dal heb ik mijn mooiste droom kunnen realiseren.

Whiplash, beschadiging nekwervels en een een autoimmuunziekte hebben mij belemmerd maar nooit tegengehouden.

Een paar jaar terug stond mijn leven ineens op zijn kop. Ik kwam in de bijstand terecht, werd mijn huis bijna uitgezet, had 24/7 mijn super jonge kindje bij mij om in mijn eentje voor te zorgen en daarnaast ook nog rechtszaken. Crisis, maar met positieve mindset, een goed businessplan en lieve vrienden is het mij gelukt binnen een jaar uit de bijstand te komen en met bizarre stijging in mijn bedrijf.

Mensen hielden dit niet voor mogelijk, weerstand, negativiteit, ongeloof, dat is wat ik van velen als feedback kreeg. Hield dat mij tegen? Nee, ik had een missie.

Only fear lies between you and Greatness 
“Patrick Bet-David”

Combinatie van zakelijk en spiritueel is heel bijzonder

Noortje is één en al energie. Dus als je de energie in je bedrijf wilt laten stromen, laat haar binnen en dat gebeurt vanzelf. Wanneer je begint met je bedrijf of al een paar jaar bezig bent, gaan de stappen die je maakt niet in 1 rechte lijn omhoog. Noortje kan je bij elke stap begeleiden en zorgt ervoor dat je, ook bij twijfels, hobbels en andere toestanden je hoofd koel houdt en vooral positief blijft. De combinatie van zakelijk en spiritueel is een hele bijzondere. Ik weet inmiddels dat het erg goed samen kan en dat als je je ervoor open stelt, het een supermatch is!

Noortje Gregoire – de Laat
noorijslandsepaarden.nl

EEN GRATIS CALL, GELIJK MET TIPS & VISIE

Kan ik niet eerst even met je sparren of het wel echt iets voor mij is? Pas jij wel bij mij als coach?

Natuurlijk snap ik dit volledig. Soms spreekt iemand je aan en is het ook precies wat je zoekt maar weet je niet of de klik er daadwerkelijk is. Je stapt ook niet in een relatie na een leuk gesprek via whatsapp, toch fijn om dan diegene even echt te spreken.  Dus ik doe je hieronder een aanbod om contact met mij op te nemen.

Na de aanvraag ontvang je een mail met een aantal vragen. Aangezien er een selectie wordt gemaakt uit de aanvragen die binnenkomen bekijkt mijn team heel kritisch of het passend is. Je hoort dit zo snel mogelijk.

‘Be the match’

10 uur per dag werken? Snel de kinderen van school halen, eten koken, tussendoor even mailtjes beantwoorden, even zwaaien naar de buurvrouw tijdens het winkelen terwijl je roept “Leuk je te zien, ik moet racen maar we appen snel voor een theedate”… Dan heb ik het nog niet over de weekenden, de avonden dat je toch achter je computer zit, super hard moet fietsen naar school omdat je toch nog even dat mailtje wilt versturen,  je kind maar even achter de ipad zet want anders kun je je niet focussen op je werk. Pffff echt been there, done that. Dit hou je even vol maar niet voor lang. Dit zijn allemaal signalen dat je of een work-a-holic bent of je hebt gewoon tijd tekort en het is gewoon nu het moment om je planning aan te passen en je bedrijf zo te veranderen dat je wel voldoende tijd hebt, weer moeder/vriendin/zus/jezelf kunt zijn. 

Ben jij geschikt voor dit traject?
  • Je bent een persoon die stappen wil maken
  • Je bent een positief mens
  • Je durft hardop te roepen “ik hou van geld!”
  • Je denkt in mogelijkheiden ipv. moeilijkheden
  • Je houdt van een beetje gekkigheid op zijn tijd
  • Je wilt groeien op persoonlijk vlak
  • Houdt van open en eerlijke communicatie
  • Je houdt van een feestje, successen vieren we
Jij bent het waard om in alle rust (met pit) te kunnen ondernemen, ’s ochtends met een lach op te staan, zelfverzekerd aan je werk te beginnen, mooie cijfers te behalen én ook nog eens leuke dingen te kunnen doen in je vrije tijd. Want die tijd heb je. Hoe mooi kan het leven zijn…

Dus investeer in jezelf, Inspireer Jezelf.

Ik neem de tijd voor je, zodat je actief aan de slag kunt gaan om datgene te bereiken wat je echt wilt. Alles is mogelijk en dat begint hier, bij jou en mij: full commitment en een goede relatie met je coach is waar we mee starten.

Ik geloof in mijzelf. In wie geloof jij?

Zo veel meer dan alleen een zet in je rug

“Om verder te komen met je bedrijf weet Noortje precies hoe ze je moet benaderen en motiveren. Nieuwe inzichten kreeg ik door de gesprekken die we hebben gevoerd. Ik zag nieuwe mogelijkheden of dingen die ik liet liggen en durfde kansen te pakken die ik anders nog een tijdhe voor me uitgeschoven zou hebben. Noortje geeft je zo veel meer dan alleen een zetje in je rug.”

Sander de Wit
buitersportvoeding.nl

It’s all yours