Facebook

BUSINESS MAGIC MASTERMIND

Share your dreams, wishes & thoughts

Next level mastermind voor ondernemers die echt willen knallen

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wauw, besef jij je dat dit de eerste stap is naar de rest van dit leven? Jij hebt ervoor gekozen om hier te zijn, dit te lezen en ik ben er nu al super blij mee! Dit betekend dat jij gaat zorgen voor een leuker leven of je bent onderweg naar een leuker leven. Het is tijd voor verandering, dat weet je. Je hebt wel een idee wat je zou kunnen doen en je hoort natuurlijk andere mensen en ondernemers praten over wat je wel allemaal zou moeten doen en wat het slimste is om te doen maar klopt dat wel? Passen die ideeën wel bij jou en bij jouw ideale klant?

Stap in het programma vol magie door te werken met manifesteren, toepassen van de universele wetten & marketing om jouw bedrijf te laten groeien, meer impact te maken en mensen te bereiken. 

ZORG DAT JE EEN PLEK IN DE MASTERMIND BEMACHTIGT WANT ER ZIJN ER MAAR EEN PAAR SCHRIJF JE HIER IN EN WORDT OP DE HOOGTE GEHOUDEN VAN DE OPENING OM JE AAN TE MELDEN.

 12 maanden business magic

Je mag nog 1x balen van de punten hieronder, daarna starten met actie om de punten succesen te maken.

 • Stress of er elke maand wel voldoende geld binnenkomt
 • Piekeren of je wel de juiste doelgroep voor ogen hebt
 • Externe problemen bepalen dat je bedrijf niet succesvol is
 • Geen tijd hebben voor andere leuke dingen, je gezin, paard, sport
 • Chaos in je hoofd over welk bedrag je nu voor je product moet rekenen
 • Je intuïtie inzetten wordt als raar gezien dus doe je het maar niet.
 • (Je) anders kleden, praten, teksten schrijven ten opzichte van wie je werkelijk bent.
 • Strategie & fintunen van je marketing, een plan is goud.
 • Alles goed zetten zodat je straks minder uren hoeft te draaien voor dezelfde omzet (of meer omzet)

Besef je hoe je leven veranderd wanneer deze punten verdwenen zijn? Mijn leven is zo veranderd toen deze punten niet meer mijn dagelijkse stresspunten waren. Ik krijg bijna tranen in mijn ogen als ik er aan denk hoe ik mij nu voel. Gelukkig, met zo’n mooie missie, dagelijks prachtige ondernemers kunnen helpen om hun prachtige bedrijf voor hun te laten werken. Ik heb veel hulp gehad op mijn pad en ik gun jou dit ook!

Na jaren puin ruimen voor anderen, fysieke problemen en na mijn diepste dal heb ik mijn mooiste droom kunnen realiseren.

Whiplash, beschadiging nekwervels en een een autoimmuunziekte hebben mij belemmerd maar nooit tegengehouden.

Een paar jaar terug stond mijn leven ineens op zijn kop. Ik kwam in de bijstand terecht, werd mijn huis bijna uitgezet, had 24/7 mijn super jonge kindje bij mij om in mijn eentje voor te zorgen en daarnaast ook nog rechtszaken. Crisis, maar met positieve mindset, een goed businessplan en lieve vrienden is het mij gelukt binnen een jaar uit de bijstand te komen en met bizarre stijging in mijn bedrijf.

Mensen hielden dit niet voor mogelijk, weerstand, negativiteit, ongeloof, dat is wat ik van velen als feedback kreeg. Hield dat mij tegen? Nee, ik had een missie.

Only fear lies between you and Greatness 
“Patrick Bet-David”

Combinatie van zakelijk en spiritueel is heel bijzonder

Noortje is één en al energie. Dus als je de energie in je bedrijf wilt laten stromen, laat haar binnen en dat gebeurt vanzelf. Wanneer je begint met je bedrijf of al een paar jaar bezig bent, gaan de stappen die je maakt niet in 1 rechte lijn omhoog. Noortje kan je bij elke stap begeleiden en zorgt ervoor dat je, ook bij twijfels, hobbels en andere toestanden je hoofd koel houdt en vooral positief blijft. De combinatie van zakelijk en spiritueel is een hele bijzondere. Ik weet inmiddels dat het erg goed samen kan en dat als je je ervoor open stelt, het een supermatch is!

Noortje Gregoire – de Laat
noorijslandsepaarden.nl

Start het jaartrajectvoor jezelf, jij als bijzondere ondernemer staat centraal. Dit traject neemt je mee in jouw uniek verhaal om als ondernemer te groeien en bouwen aan je business. Dit met toevoeging van warmte, succes, humor, luxe, ontspanning van Inspireer Jezelf.

Veel externe workshop-professionals zijn ingezet om jou alle tools aan te reiken die je nodig hebt op welk gebied van zaken doen dan ook. Zoals persoonlijke ontwikkeling, het zetten en nastreven van doelstellingen, groei op marketingvlak, manifesteren, financiën, omgevingsinvloeden, oude patronen herkennen en optimaliseren, numerologie, intuïtie en verwennerijen zoals lekker eten.

De masterclasses zijn met externe specialisten op hun gebied
 • Numerologie
 • Emailmarketing/ Funnels
 • Verkooptechnieken & het brein
 • Facebook & Instagram Ads
 • Klantreis, google & krijg duidelijk wat je wil
 • Financiën boekhouding & rijkdom
 • Social media & Copywriting
 • Manifesteren & universal laws

Ja maar Noor, ik ken je helemaal nog niet zo goed.

Kan ik niet eerst even met je sparren of het wel echt iets voor mij is? Pas jij wel bij mij als coach?

Natuurlijk snap ik dit volledig. Soms spreekt iemand je aan en is het ook precies wat je zoekt maar weet je niet of de klik er daadwerkelijk is. Je stapt ook niet in een relatie na een leuk gesprek via whatsapp, toch fijn om dan diegene even echt te spreken.  Dus ik doe je hieronder een aanbod om contact met mij op te nemen. Ik heb beperkt tijd dus ik stuur je eerst even een mailtje met een aantal vragen (5) waarna ik beoordeel of een gesprek in jouw voordeel gaat zijn.

‘Be the match’

10 uur per dag werken? Snel de kinderen van school halen, eten koken, tussendoor even mailtjes beantwoorden, even zwaaien naar de buurvrouw tijdens het winkelen terwijl je roept “Leuk je te zien, ik moet racen maar we appen snel voor een theedate”… Dan heb ik het nog niet over de weekenden, de avonden dat je toch achter je computer zit, super hard moet fietsen naar school omdat je toch nog even dat mailtje wilt versturen,  je kind maar even achter de ipad zet want anders kun je je niet focussen op je werk. Pffff echt been there, done that. Dit hou je even vol maar niet voor lang. Dit zijn allemaal signalen dat je of een work-a-holic bent of je hebt gewoon tijd tekort en het is gewoon nu het moment om je planning aan te passen en je bedrijf zo te veranderen dat je wel voldoende tijd hebt, weer moeder/vriendin/zus/jezelf kunt zijn. 

‘The only person that makes your life & business stressful is you – take back control’

4x live dag met jou 1-1

4 x verdeeld over het traject hebben we een 1-1 live dag. We gaan samen kijken wat er op dat moment nodig is. Strategie bepalen en waar nodig praktisch aan het werk. Jij bepaald wat je nodig hebt.

Online platform

Om alles op 1 plaats te stroomlijnen werken we met een platform. Hier worden opdrachten geplaatst feedback gegeven, samenvattingen van doelstellingen en is documentatie terug te vinden zoals pdf’s en video’s.

7 live masterclass dagen

Fantastische live dagen met externe specialisten, werkelijk toppers zijn het! Elke dag heeft zijn thema en theorie wordt gecombineerd met praktijk. Je gaat echt direct aan de slag met datgene wat je hebt geleerd.

6x coachcall 1-1

Je krijgt 6 coachcalls bij het traject die we samen inplannen. Tijdens de coachcalls evalueren we waar je staat, bespreken we waar jij behoefte aan hebt, maken we plannen en passen we de strategie aan waar nodig.

Tribe

Je hoort erbij, de tribe van manifesterende positieve en succesvolle ondernemers. Wanneer jij ervoor kiest om in actie te gaan en je vol gaat knallen dan kan dit alleen maar een succes worden.

Maandelijks zoom calls

Elke maand hebben we een zoom call met de groep. Deze zijn verdeeld in ochtend en avondsessies, we overleggen wanneer de meeste mensen kunnen. Hierin worden Q&A’s gehouden, thema’s besproken, evaluaties gehouden, ellende gedeeld en feestjes gevierd.

Ben jij geschikt voor dit traject?
 • Je bent een persoon die stappen wil maken
 • Je bent een positief mens
 • Je durft hardop te roepen “ik hou van geld!”
 • Je denkt in mogelijkheiden ipv. moeilijkheden
 • Je houdt van een beetje gekkigheid op zijn tijd
 • Je wilt groeien op persoonlijk vlak
 • Houdt van open en eerlijke communicatie
 • Je houdt van een feestje, successen vieren we
Jij bent het waard om in alle rust (met pit) te kunnen ondernemen, ’s ochtends met een lach op te staan, zelfverzekerd aan je werk te beginnen, mooie cijfers te behalen én ook nog eens leuke dingen te kunnen doen in je vrije tijd. Want die tijd heb je. Hoe mooi kan het leven zijn…

Dus investeer in jezelf, Inspireer Jezelf.

Ik neem de tijd voor je, zodat je actief aan de slag kunt gaan om datgene te bereiken wat je echt wilt. Alles is mogelijk en dat begint hier, bij jou en mij: full commitment en een goede relatie met je coach is waar we mee starten.

Ik geloof in mijzelf. In wie geloof jij?

Zo veel meer dan alleen een zet in je rug

“Om verder te komen met je bedrijf weet Noortje precies hoe ze je moet benaderen en motiveren. Nieuwe inzichten kreeg ik door de gesprekken die we hebben gevoerd. Ik zag nieuwe mogelijkheden of dingen die ik liet liggen en durfde kansen te pakken die ik anders nog een tijdhe voor me uitgeschoven zou hebben. Noortje geeft je zo veel meer dan alleen een zetje in je rug.”

Sander de Wit
buitersportvoeding.nl

Wooow Wat een hoog bedrag, is dat het wel waard?

Wanneer je een investering hoog vindt dan snap ik dat het voelt alsof je in de problemen komt. Echter je zorgt dat je uit de problemen raakt. Je investeert in jezelf. Je krijgt alle handvaten, tips en begeleiding in het traject waardoor je geld gaat verdienen.
Dit is precies waar je op zit te wachten. Ik weet wat het is om geen geld te hebben. Wat ga ik je leren? Er is overvloed…

 

 ‘Er is altijd voldoende geld’.

Je investering is kleiner dan wat je eruit gaat halen. Sowieso zit er alles in wat je nodig hebt om je business succesvol te maken. De waarde groeit alleen maar meer als je steeds meer toepast.

Zoveel persoonlijke begeleiding. Ik heb gewoon een missie, dat is mensen helpen en ontiegelijk goede collega’s verbinden aan de masterminders.

De mensen die ik help krijgen mij, inclusief noodlijn, super lekker eten en vooral dat je alleen de dingen doet waar jij beter van wordt. Gun jezelf rust, vrijheid en overvloed.

It’s all yours
Omzet verdrievoudigd

Noortje is enthousiast en weet je te motiveren om net dat extra stapje te zetten, geen genoeg nemen met minder dan het beste Workshops zijn heel goed georganiseerd, verzorgd en super leerzaam. Mijn omzet is in een paar maanden verdrievoudigd. Met Noortje kom je echt vooruit met je bedrijf.

Elvira Hendrikx
Lachairoipaardencoaching.com