Facebook

CIJFERS VERTELLEN MASTERCLASS

 Lets get some numbers

 

Ik heb heel lang gedacht, “Wat is eigenlijk mijn doel hier op aarde?“. Ondanks dat ik echt wel een leuk leven had liep ik tegen dingen aan die ik niet kon verklaren en begrijpen. Zoals dubbele getallen, 11:11 op de klok maar ook dubbele getallen die ik overal zag terugkomen. Na lang zoeken kwam ik aan bij numerologie. Toen had ik nog geen idee maar na mijn eerste curus wist ik eindelijk wat mijn levensmissie was en kon ik voluit gaan leven vanuit mijn passie.

Geen angst of twijfel meer over wat anderen zouden denken of dat ik de verkeerde keuze zou maken en iets zou mis lopen. Nu heb ik een leven waarbij ik geen dag twijfel wat ik wil. I love it!

Wil jij ook jou levensmissie weten? Dubbele getallen nu op de juiste manier beoordelen? Wacht niet langer en grijp dit speciale aanbod…

cijfers vertellen je alles wat je wilt weten

  • Eindelijk snappen wat die dubbele getallen betekenen
  • Weten hoe je het beste met andere mensen om kunt gaan
  • Weten waarom je hier op aarde bent
  • Herken de betekenis achter getallen
  • Waarom je in het ene huis productief bent in in het andere huis niet
  • Hoe zien anderen mij