Facebook

UNLEASH YOUR INNER SECRETS

Set Your Soul On Fire

Inner journey voor businessowners

21 oktober 

Ondek de geheimen die je in je meedraagt. Het universum heeft boodschappen voor je zodat je eindelijk open kunt breken. 

Het vuur in je naar boven halen zoals ook bij andere ondernemers is gebeurt. Uit de sleur, een vibe voelen waarbij je de hele dag stoked rondloopt. Waar je eindelijk weer energie hebt om na te denken en te creëren.

Wieke van Roermund – Paardenontmoeting
& Noortje Bogaert – Inspireer Jezelf

Together we’re gonna rock your life!

KUN JE NIET WACHTEN? SCHRIJF JE NU IN OP DE LIJST OM OP DE HOOGTE GEHOUDEN TE WORDEN WANNEER DE EERST VOLGENDE DAG VAN 

UNLEASH YOUR INNER SECRETS

Why?


Make it a better place & make some money with good vibes!

Jij als businessowner hebt een missie. Een missie waar jij volledig achter staat. Toch ervaar je twijfel of je wel de juiste kant op gaat, er zijn nog zoveel andere mooie dingen die je wilt doen.

Focus, ontspanning en tijd zijn soms ver te zoeken. Je merkt dat je soms tegen dingen aanloopt in je bedrijf, je ideale klant is toch niet zo ideaal, je bent te druk met dingen die niets opleveren of je krijg niet helder waar je nu precies je aandacht op wilt vestigen.

Een mooiere wereld, dat is waar we voor staan en daar willen we jou in meenemen.

Om tot die mooiere wereld te komen mag je ook kijken naar de blokkades in je leven. Dit kan businesswise zijn maar ook privé.

  • Niet durven doorbreken
  • Je doet niet wat je echt wilt
  • Jouw ‘echte ik’ zit verstopt in een hoekje

Angst wat anderen wel niet van je zouden kunnen denken en doorgaan met hard werken helpen jou niet verder, want er moeten eerst nog wat dingen opgeruimd en aangewakkerd worden. Het is tijd voor jouw eigen transformatie om zo weer te gaan vliegen en het vuur in je naar boven te halen. Persoonlijk én in jouw business!

What?
Op deze diepgaande, volledig verzorgde inner journey gaan wij jou persoonlijk in een kleinschalige groep begeleiden op jouw pad. Door middel van meditatie, begeleiding vanuit spirit en coachsessies met paarden ga jij stap voor stap dieper jouw innerlijke reis maken en ontdek je de sleutel naar jouw onbewuste.

Vanuit daar zullen de antwoorden komen zodat jij weet welke richting je op mag gaan. Inzichten, tips & tools zullen wij je aanrijken.

Eindelijk jouw creatiekracht (weer) aanwakkeren of zelfs te ontdekken. Want jij hebt een boodschap en die mag gehoord  worden!

Omdat we met een kleine groep (max. 6 deelnemers) dames werken, houden we de groep veilig. Samen werken we aan hetzelfde doel en leren we van elkaar. Want er is  een grote kans dat lessen van andere deelnemers ook resoneren met jou. Samen liften we elkaar omhoog tijdens deze deepdive in onszelf. Je kunt waardevolle geheimen ontdekken die je in je onderbewuste meedraagt. Het universum heeft namelijk boodschappen voor jou die jou verder op je pad gaan helpen om de doorbraken te maken waar je zo naar verlangt.

Are you ready? Together we’re going to rock your life!

  • Een volledig verzorgde dag van 10:00 uur tot 16:00 uur
  • Op een prachtige locatie
  • Inclusief een fijne gezonde lunch (soulfood!)
  • Goodiebag Surprise

EENMALIGE
BETALING

NU 299,- EXCL. BTW

3 maandelijkse termijnen

111,- EXCL. BTW

QUESTIONS

Is het alleen voor ondernemers?

In eerste instantie is het voor ondernemers. We willen echt een groep begeleiden met gelijk gestemden. Ondernemers denken op een andere manier en vullen hun leven vaak anders in. Wanneer er veel mensen interesse tonen als ‘niet ondernemer’ dan gaan we kijken hoe we daar invulling aan kunnen geven.

MONEY

Moneymindset pakken we ook aan. Het is een investering in jezelf en jouw bedrijf. Alles wat je in jezelf steekt haal je er meer dan dubbeldwars ook uit. Zelfontwikkeling draag je altijd met je mee. Er is een mogelijkheid om het bedrag in termijnen te betalen. Als deze journey weggelegd is voor jou, dan vind je een manier… Het is het waard.

Locatie

Locatie kan variëren. Dit heeft te maken met de vibe van de groep en wat wij denken dat nodig is voor deze dagen.  Je hoort ruim vooraf waar jouw journey plaats zal vinden.

Nazorg; wat daarna?

Het zij natuurlijk intense dagen waarbij veel los kan komen. We hebben daarom twee weken na de dag een zoom-call met de groep. Hier kun je alle vragen stellen, ervaringen delen of gewoon fijn even alles herzien. Mocht je na de dag toch nog ergens tegenaan lopen dan kun je ons altijd mailen en dan nemen we z.s.m. contact met je op.