Facebook

Confessions of a girl

jan 21, 2021

Wooooow late night session…confessions of a girl

Hoe ga ik dit nu verwoorden. Je lijf, fysieke
shit die het naar buiten gooit. Je voelt je niet lekker, je bent moe, je hebt gewrichtproblemen, je hebt een wiphlash, je hebt een auto immuun ziekte, je breekt telkens wat, je bent allergisch, je bent dik of naja je hebt die buik die er niet af wil.

Ik ben serieus eindelijk tot een mega inzicht gekomen. Door mijn eigen leven. Ja goh soms moet het ’the hard way’ om iets te kunnen zien he. Dus je krijgt gewoon net zoveel klappen, in dit geval fysieke klappen, tot je er bij neer ligt. En dan nog niet willen luisteren he. Tot alles is afgebroken en je even niet meer weet wat je moet. Op relatie gebied, werk gebied, huis gebied, gezondheid gebied, haha kunnen dit allemaal wel gebieden zijn? Krijg vast weer experts in de Nederlandse taal over mij heen maar joh, ik zeg het toch. Luister dan! haha.

Nou wat toen…? Instorten natuurlijk, NEE JOH! Daar doen we niet aan. Gewoon lekker doorgaan. En ja soms is dat de enige optie.
Alleen deze keer gaan we het iets anders doen. We gaan door maar niet met het leven wat je altijd hebt geleefd. Je gaat het anders inkleden. Je gaat het helemaal anders doen. Je gaat het schijt hebben aan wat anderen ervan vinden. Nee dat is dus niet het schijt hebben aan anderen. Ik ben gek op mensen en nee niet op iedereen maar je kiest toch zelf wie er bij je passen.
Nou dat is dus stap 1. Mensen die niet bij je passen daar moet je niet eindeloos aan lopen trekken om ze bij je te houden. Laat ze gaan. De mensen die bij je passen hoef je niet aan te trekken want die blijven toch wel of ze komen wel op je pad.
Stap 2: Doe wat je echt leuk vind. Omg, wat moeten mensen wel niet van me denken als ik fan ben van paaldansen (dat doe ik niet maar zou het wel eens een keer leuk vinden). Waar ik dan wel fan van ben is dansen maar dan ook echt overal. Ik dans in de auto, althans ik beweeg soort van met heel mijn lijf. Ik dans tijdens het koken, ik dans in het pashokje en natuurlijk weer, JA WEER, op festivals. Hoe lang het geleden was dat ik echt vaak heb gedanst? Nou dat kan ik me dus niet herinneren. Door sleur in je leven en mede ook je leven voor iemand te geven met daarbij jezelf te vergeten verlies je dus ook de dingen die bij je horen. DANSEN! Dus dat doe ik nu weer. En luister ook weer eindeloos muziek. Dat doet me gooooooeeeed. Zo wat heb ik dit gemist. En daar was het domino effect mee ingezet. Dansen, muziek, levensenergie, liefde, geluk, succes, ruimte, tijd, voor alles wat ik ben.

Ok even terug naar ‘fysieke shit’. Het is bijna of ik naar Lourdes ben geweest (bestaat Lourdes of het fenomeen eigenlijk nog wel?)… ik ben in 14 weken 8 cm buikomvang kwijt. Neeeee ik heb niet echt gesport. Ja 2x in de week op de badkamermat voordat ik ging douchen wat buikspieroefeningen. En dan praten we over dikke pudding met een diastase en omgekeerd opdrukken leek ik wel een hangbuikzwijn whahhahaa wat een gezicht. Naja schijt aan gewoon doen want misschien lukt het wel om dat een beetje in het gareel te krijgen. En groen licht van de huisarts dus go Noor go.
Ok dus naast die oefeningen heb ik gedanst maar ja dat wisten jullie al. En dan het grote succes was blij zijn. Positief zijn (wat ik eigenlijk van nature ben maar ook dat was beetje wazig geworden). En ja ik heb ondertussen 5x hardgelopen. Nou nou…. 8 cm. Nee wel verder dan 8 cm hardgelopen ????, refereerde natuurlijk aan mijn buikomvang.
Maar wat er ook nog bij is gekomen ik heb geen allergie meer voor honden. Naja ik klop het nog even af maar honden heb ik nu geaaid en mijn handen niet gelijk spastisch gewassen. Zelfs een kat heb ik aangeraakt. En dan praten we echt over allergie niveau 5 (het hoogste wat er is). Ik vind het zo bizar! Heb zelfs al een hond(je) in mijn huis gelaten. Het moet niet gekker worden. Mensen die mij kennen die weten dat als ze mij een kus geven in een diervrije omgeving ik gelijk jeuk krijg en bulten en ga niezen. Het is gone! Wat heb ik daarvoor gedaan? Blij zijn… en nee mensen ik ben er echt niet overheen gegroeid. Geloof je het zelf op mijn 26 jarige leeftijd (ja 26 is gelogen ????).

Nieuwe mensen, nieuwe doelen, meer rust, meer ruimte, puin ruimen en vooral niet meer zo snel in paniek raken. Het lukt mij wel, lukt het jou? De wereld vergaat niet. En nee het is niet altijd makkelijk. Maar ooo wat kun je veel invloed hebben op je ‘shit’. Be yourself. Ga echt voelen wie je echt bent. En luister naar mij. Je kunt pas zien wie je echt bent als je er klaar voor bent. Als je de juiste mensen om je heen hebt. En vooral als je je ogen open durft te doen, eerlijk te zijn naar jezelf en dan durft te stappen. Jaaaaa ik zou normaal ‘springen’ hebben gezegd maar mijn leermeesters hebben het terug kunnen dringen naar een STAP en nee stapje was nog te ver van mijn bed show.

Rule your life, enjoy it, feel it, fuck all the rest & love all what you want.

Liefs,