Facebook

VIBE UP TRAJECT
Businesscoaching Special

DE BOOSt die jij nodig hebt om weer ‘on track’ te komen 
Start when you need it

Ben je er aan toe om stappen te maken in je bedrijf? Is het tijd voor verandering? Weet je niet goed wat je nu als eerste moet doen om stappen te maken in de goede richting?

Het maakt niet uit op welk punt je op dit moment in je leven bent er is anyway een volgende stap voor jou die sowieso goed voor je is. Je bedrijf kunnen runnen vanuit vertrouwen. Het weten dat wat je doet voor succes gaat zorgen.

– Rust krijgen in keuzes die je wilt maken
– Voelen waar je gelukkig van wordt
– Meer sales door een stappenplan wat je ‘gewoon’ kunt afwerken
– Je diepere plan voelen
– Orde in de chaos
– Tijd en geld over om leuke dingen te doen
– Waardevolle moeder voor je kids & partner zijn

 

 

Er zijn maar enkele plaatsen beschikbaar voor dit businesscoach traject. Ben er dus snel bij.

You are worthy of great things in life!

Why?


Je bedrijf op de kaart zetten zodat je super vindbaar bent voor je klanten, lekker financieël vrij leven en zien dat je het verschil maakt in levens van mensen.

Jij als businessowner hebt een missie. Een missie waar jij volledig achter staat. Toch ervaar je twijfel of je wel de juiste kant op gaat, er zijn nog zoveel andere mooie dingen die je wilt doen.

Focus, ontspanning en tijd zijn soms ver te zoeken. Je merkt dat je soms tegen dingen aanloopt in je bedrijf, je ideale klant is toch niet zo ideaal, je bent te druk met dingen die niets opleveren of je krijg niet helder waar je nu precies je aandacht op wilt vestigen.

Een mooiere wereld, dat is waar ik voor sta en daar wil ik jou in meenemen.

Om tot die mooiere wereld te komen mag je ook kijken naar de blokkades in je leven. Dit kan businesswise zijn maar ook privé. Zoals:

  • Niet durven doorbreken
  • Je doet niet wat je echt wilt
  • Jouw ‘echte ik’ zit verstopt in een hoekje

Angst wat anderen wel niet van je zouden kunnen denken en doorgaan met hard werken helpen jou niet verder, want er moeten eerst nog wat dingen opgeruimd en aangewakkerd worden. Het is tijd voor jouw eigen transformatie om zo weer te gaan vliegen en het vuur in je naar boven te halen. Door dit traject ga jij jouw business rocken en kun je met minder uren werken, meer klanten aantrekken en hou je dus meer tijd en geld over om andere leuke dingen te doen in je leven.

What?

Tijdens dit traject ga je een reis aan waarbij je jouw diepste verlangen gaat voelen en leven.

Begeleiding, met wat magic, door Noor zorgt ervoor dat je die deuren in jezelf gaat openen en met vertrouwen alles op gaat pakken om je bedrijf zo te laten groeien waardoor je elke dag vol vertrouwen opstaat en gaat werken.

Eindelijk jouw creatiekracht (weer) aanwakkeren of zelfs te ontdekken. Want jij hebt een boodschap en die mag gehoord  worden!

Vanuit daar zullen de antwoorden komen zodat jij weet welke richting je op mag gaan. Inzichten, tips & tools  krijg je aangereikt.

‘s Avonds met energie nog lekker kunnen gaan sporten, lekker met vrienden een uitje plannen of met je kids nog even een spelletjes doen. Vol vertrouwen business-zaken uitbesteden zodat er meer tijd is om je met die dingen bezig te houden die je echt leuk vind. Fijn dat alle rekeningen betaald worden zonder dat je dingen moet laten.

 

Are you ready? Together we’re going to give you a magic business!

QUESTIONS

FINANCIERING

De investering is op maat. Het hele traject wordt aangeboden in de vorm die voor jou het meest succesvol gaat zijn. Afhankelijk van jouw vraag, wensen en doelen.

Is het traject VOOR ONDERNEMERS?

Ja, het is alleen voor ondernemers die willen upgraden of mensen die en bedrijf willen starten

Hoelang duurt het traject?

De duur van het traject hangt af van wensen en doelen. Dit bespreken we vooraf in een intake gesprek. 

Waar vinden de sessies plaats?

De sessies vinden normaal plaats in Tilburg maar in overleg is elders ook mogelijk.