Facebook

It’s me, Noortje

Ik hou van manifesteren, ondernemen en alles met positiviteit bekijken.

Er was ooit een topondernemer die zei: “je weet pas dat wat je doet helemaal je passie is wanneer je in de gevangenis nog je werk aan het uitvoeren bent”. Dit is precies hoe ik mijn business run. Maakt niet uit of je mij op mijn paard treft, lekker aangeschoten op een festival of midden in de super markt… de kans is groot dat ik je wel wat bijbreng over manifesteren, je help met een levensvraagstuk of gewoon even een businessplan uit mijn mouw schud voor je. Het is gewoon wie ik ben. 

Magie van het leven

Mijn missie is iedereen de magie van het leven laten ervaren. Het is er echt! Ik ben super down to earth en kan ook echt gewoon het tegenover gestelde van zweverig zijn maar ik gooi altijd met glitters. Ik roep altijd dat we eb en vloed hebben door de maan. Energie is overal. En ik ben energie. Ik ben positief, vol enthousiasme en je mag heerlijk meevoeren op mijn golf. Zelfs op een drama dag kan ik mijzelf goed herpakken. Ik geef mezelf toestemming voor rust en gewoon even een dagje niets doen. Daarna is het wel weer tijd voor leuke mooie dingen hoor ;). 

Manifest Your Magic Life

My road to succes is heel breed. Ik ben begonnen als sportdocent. Ik heb CIOS in Goes gedaan en ALO (Sportacademie) in Tilburg. Wat heb ik hier mooie avonturen beleefd. Maanden lesgegeven als skilerares in Oostenrijk en daarnaast ook nog een half jaar in Aruba gewoond voor mijn eindstage. Travel is zeker a part of my life (wat me gelijk weer herinnerd aan de happy hardcore tijd – a part of my life van T-spoon). Ik ga de hele wereld over. Future plans tot travel heb ik zeker ook voor mijn business. 
Na een aantal jaar te hebben lesgegeven kreeg ik een ongeluk met snowboarden. Ik ben nog aan het werk gegaan maar de directeur heeft me uiteindelijk naar huis gestuurd. Hierna volgde een revalidatie van een half jaar in het ziekenhuis en daarna nog zeker een jaar moeten herstellen. Dit geeft wel echt aan hoe ik ben. Ik ga door ook al zit het tegen.

 

Ondertussen wel beter leren luisteren naar mijn lijf. 

Als kind speelde ik niet met poppen maar had ik mijn eigen bedrijfjes. Het bloed stroomt waar het niet gaan kan. Kwam al helemaal niet echt uit een ondernemersfamilie maar dat heeft me niet tegengehouden om te gaan doen waar ik van hou. Dus tijdens mijn revalidatie dacht ik ‘nu is het toch echt de tijd om te starten met mijn eigen bedrijf’. Ik had veulens gekocht, wilde deze goed opvoeden en ben een opleiding gaan doen voor het trainen van paarden met afwijking in het gedrag. Eerste deel was van Monty Roberts via Annemarie van der Toorn en daarna nog E-quine.com. Ik heb een fantastische tijd gehad om al die mooie paarden te mogen trainen door het hele land. Na een tijd hoorde ik vaker mensen hun levensverhaal vol tranen aan de hand van wat ik over hun paard zei. Toen zei een collega-coach Noor het wordt tijd dat jij een coach-opleiding gaat doen want er zit nog zoveel meer in jou. Dus dat ben ik gaan doen bij Tirza Brouwer. De opleiding tot paard & lifecoach. Bijzondere tijd was dat. Hierna dacht ik nog dat ik kinderen zou gaan coachen maar nee, ondernemers kwamen op mijn pad. En toen was mijn leven zo happy! Ik deed eindelijk 100% wat ik wou doen en wat bij mij paste. For life! 

 

Waar ontstond de magie van spiritualiteit?

Altijd al kon ik dingen voelen en wist ik dingen over het leven van mensen. Nooit was ik me er echt van bewust dat dit nog eens onderdeel van mijn levensmissie zou zijn. Natasja heeft mij op al mijn kwaliteiten en gaven gewezen en dat was zo bijzonder. Ik heb ook hierin de sneltrein mogen ervaren. Daarna werdt het via numerologie ook nog eens ingekopt. Deze 22 heeft als missie magic! 

Het maakt niet uit of ik op een feestje ben, een festival, tijdens het begeleiden van ondernemers, alles wat door komt is mooi. Dit varieert van edelstenen, kruiden, boodschappen, visies en meer. Het leuke hieraan vind ik dat of je nu vrouw of man bent, jong of oud, ik iets kan en mag bijdragen aan het verbeteren of leuker maken van iemands leven. 

Good to know about Noor

♥ Ik heb een fantastisch geweldig, ondernemend en bijzonder kind. Sigi is 5 en runt zijn eigen business al met verkopen van noten/stoofperen of wat hij dan ook bedenkt. Hij is super lief voor anderen en een echt draak. 
♥ Mijn twee paarden Flip (Feliciano) en Fuxx (Fuego del Corazon) zijn nu 10 en ze zijn heerlijk in spiegelen maar ook om lekker gek mee te doen. Wedstrijden staan nog op het programma. 
♥ Ik woon samen met Ramon en hij laat mij mijn leven leiden wat ik wil. Dat is zoooo fijn!