Facebook

Literatuur poepen

jan 21, 2021

Oké, dit klinkt natuurlijk een beetje gek maar ik ga het toch echt over poepen hebben. Heerlijk, we doen het allemaal het brengt opluchting en is ook nog eens super belangrijk want het hoort bij ons spijsvertering. Toch is het een taboe hierover te praten maar ik heb daar een beetje lak aan. Beste vriendinnen plassen immers ook tijdens een telefoongesprek dus als dat kan kunnen we op zijn minst toch over poep praten.

Goed nu ik je aandacht heb wil ik het hebben over literatuur, lezen, boeken, je weet wel die bewerkte bomen die onder je tafel of in de kast liggen waar je niet aan toe komt.

Ik heb de oplossing gevonden. Lezen tijdens het poepen. Ik heb dus nu een paar super fijne boeken op mijn wc liggen. O.a. coachboeken, management boeken, boeken over spiritualiteit, de allerhande, krantje van de jumbo, boek over off piste skiën, collum gebundeld, dat soort dingen. Nou ik kan je vertellen ik ga tegenwoordig rustig poepen. En neem daar de tijd voor. Sigi weet ondertussen dat als mama op de wc zit ze echt even niets wil horen (tenzij er een noodgeval is). Op de wc tijdens het poepen lees ik dus boeken. Gelukkig moet ik ook wel eens twee keer per dag dan kan ik dus twee hoofdstukken doorwerken. Ik kom altijd dus blij en weer vol nieuwe inspiratie, blijdschap, informatie of kennis van de wc. Ik wil jullie dus echt aanraden als je niet aan lezen toekomt: laat je telefoon buiten de wc liggen en neem je boek mee. Veel plezier met literatuur poepen.

Liefs, (hier zit wel een luchtje aan trouwens ????)