Facebook

I need stuff

jun 10, 2021

Vandaag is het tijd voor freedom. Leven van de lucht net als dit plantje. En genieten van alles zuurstof die het leven mij geeft. 

Het is mijn dag vandaag… het is een vijf dag. En dat geeft mij een gevoel van vrijheid. Alleen ik bepaal wat ik doe vandaag. Anders ook hoor 😂.

De tuin gaat deze week op de schop en ik met mijn groene vingers ga zorgen voor een mega lekkere vibe. 

I need stuff! Ik kan prima leven in een hutje op een berg maar in mijn huis heb ik spullen nodig. “Maar dan ben je een materialist”. Uh nope! Alles is energie, spullen dus ook. Ik zorg gewoon voor de juiste match van spullen, mijn energie en mensen in mijn leven waar ik dus gewoon ff heel lekker op ga 🤟🏼. Als die vibe goed is kan ik harder knallen. 

Doe vooral wat jij wil, freedom 🍀🌴

Thank you sunshine ☀️