Facebook

Creativiteit of creativitijd?

jan 21, 2021

Waar zit toch die drang naar presteren. Wat is presteren. Moeten we presteren? Is dat doelen halen, geld verdienen of iets moois maken. En serieuze dingen is dat creativiteit? Kun je als minister creatief zijn in je werk of als bankmedewerker? Of zijn het alleen de mensen die werken met glas, verf en eten creatief?

Draait creativiteit om je innerlijke succes? Ik denk dat ik voor mijzelf volmondig “ja” hiertegen kan zeggen. Wanneer ik toegeef aan mijn drang om moeilijke dingen op te lossen, iets moois te maken of anderen te helpen iets te creëren dan ben ik creatief bezig. Ben ik niet creatief bezig dan ben ik aan het kopiëren, werken voor of bezig met ‘verplichtingen’.
Wauw dit is wel echt de ontdekking van mijn leven. Ik ben altijd bezig met anderen en voor iedereen dingen mooier te maken, duidelijk te krijgen, dingen op te lossen maar zelfs als coach kom ik steeds dichter bij mijn ‘life purpose’.

Dus ’tijd’ maakt alles duidelijk. Soms ben je nog niet klaar voor de volgende stap. Soms moet je nog wat meemaken of iets lezen voordat je het begrijpt of nog wat groter worden. Wees niet bang, neem je tijd. Maak je leven mooier, leuker en beter met je creativiTIJD.

Times are changing, durf jij mee te veranderen? Durf je te luisteren naar jezelf. Durf je te springen naar dat o zo spannende maar onwijs gave ding?

Be beautiful, be yourself, geloof in jezelf en verander de wereld om je heen in positieve zin voor JOU! Ja, voor JEZELF. Zo egoïstisch dat het uiteindelijk andere mensen ook positieve en mooie dingen gaat brengen. Cranky you is echt niet zo leuk hoor ;).

Liefs,