Facebook

Manifest Your Magic Life

Never worry about money again

Ontdek wat er allemaal in je zit om jouw ideale leven en business te manifesteren. Waarvan een groot deel ook je moneymindset. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn maar echt je kunt het leren. Manifesteren, doelen stellen in samenwerking met het universum? Kan dat? Is dat niet wat zweverig. Super down to earth, heb ik bewezen dat het hand in hand kan gaan. Even die tijd voor jezelf inlassen, business op orde krijgen, weten waar je naartoe wilt en genieten. Groot deel van ons leven is geld maar dit staat weer synoniem voor de rest van je leven, de spiegel van overvloed. Of dit nu gaat om klanten binnen te halen voor omzet  of het aan elkaar knoppen van de eindjes om de rekeningen te kunnen betalen maakt niet uit. Het gaat allemaal over hoe jij het leven ziet. Investeren zorgt voor groei. Daarom is geld een super groot onderdeel van deze cursus.

Ongeloof veranderen in magische momenten in je leven waarbij wat je hebt gemanifesteerd zich openbaart. Het begrijpen van waarom dingen gebeuren en hoe jij van binnen denkt, werkt en veranderd. Het gaat om geld maar dat zeker niet alleen. Je kunt alles manifesteren in je leven zo ook je ondernemerszaken. Ik pak nu specifiek dit stuk eruit omdat het voor vele mensen een groot obstakel/belemmering is in hun leven. Een onderwerp waar altijd veel over gezegd wordt maar uiteindelijk bij velen het altijd hetzelfde blijft.

start whenever you need it

 Dat jij hier bent, betekent dat dit het juiste moment voor jou is.  

More money makes problem solving easier

Change your life…


Change your life
Verander je manier van denken
Verander het bedrag op je bankrekening. 
Ontdek wat belangrijk is voor jou
Zie je grotere doel
Verdien & ontvang makkelijker geld
Meer omzet in je bedrijf
Eindelijk tijd voor JEZElf
mindset waar je op kunt bouwen

You are what you think

KRIJG JE DOELEN SUPER SCHERP IN BEELD

Hoe fijn is het om straks een plan te hebben wat gelijk voor je gaat werken? Dat je mooie stukken hebt om je aan vast te houden en op terug te vallen. Inzicht te hebben in alles wat je wilt bereiken. Je plan voor dit jaar en voor langer. Handvaten die grijpbaar zijn en waarmee je for life vooruit kunt. Het is gewoon nu klaar. Jij gaat deze business rocken! Niemand die je handje vast moet houden. Niemand die jou gaat vertellen wat je moet doen in je bedrijf of wat je moet laten. Alleen maar dingen die je omhoog helpen. Positiviteit en realisme. Geen gouden bergen (al ga je die wel bereiken als je het programma volledig volgt). Het kan niet gek genoeg. Jouw dromen worden waarheid. En betekend dit een miljoen op je rekening een kast van een huis en nooit meer moeten werken? Als je dat wilt wel maar het kan ook heerlijk een grote community, lekkere omzet om al je vaste lasten te betalen, lekker kunnen sporten, elk jaar een keer op vakantie kunnen en voldoende tijd voor je kids hebben. Heerlijk!

Wat leer je allemaal tijdens MYML

* Ontdek waar je geldvisie vandaan komt
* Wat zijn jouw eigen blokkades en hoe verhelp je ze
* Leer hoe EGO werkt.
* Kom er achter wat je nu wel wilt in je business.

* Hoe werk je vanuit je innerlijke ‘ik’ en je onderbewust zijn.
* Leer intunen op je business

* Krijg inzicht in hoe (jouw) angst werkt & take back control
* Vergeef jezelf en anderen
* Verander je denkwijze aan de hand van diepe meditaties
* Leer de 7 stappen van het manifestatieproces
* Leer meer over de universele wetten
* Leer verder kijken dan de Law of attraction
* Wordt super zeker over jouw toekomstige rijkdom/ geldlevel
* Wordt overwelmd door magische gebeurtenissen tijdens je proces
* Verklein je doelen om manifestaties zo sneller toe te kunnen passen.
* Leer de kracht van vergeven en dankbaarheid.
* Super coole spelletjes om het manifesteren makkelijker te maken en sneller te laten werken.

Ben je de volgende ochtend ineens rijk?
Nee dat gaat zeker niet gebeuren (al zijn wonderen de wereld nog niet uit, er komen er steeds meer). Zie je het geld op je bankrekening groeien doordat je er alleen maar naar kijkt? Nee niet zomaar. Al gebeurt het zeker wel dat er geld op je rekening komt waarvan je het niet had verwacht of waarvan je denkt “hoe dan?”. Het gaat over wat je wilt doen, hoe je wilt zijn en de weg er naartoe. Het is zo mooi wanneer je weet dat je dit in eigen hand hebt. Het is niet alleen mindset, een mood-board en wat kaarsen aansteken. Er zit zoveel meer achter. Ik heb dit zelf ook mogen leren van de beste en het heeft mijn leven bizar veranderd. Doei hoopstand, droomstand (al droom ik nog super veel maar maak het nu werkelijkheid), doei onzekerheid, doei geldtekort, doei onmogelijkheden.
Het gaat verbetering, groei, geluk en nog veel meer opleveren op diverse gebieden in je leven. Het gaat niet alleen over busines & geld maar ook over je gezin, relaties, werk, gezondheid… TAKE BACK CONTROL

Wat zit er in MYML

#1 6 modules met unieke inhoud over manifesteren, geld & Business
#2 Werkboeken
#3 Deep level meditations
#4 Bonus Modules!
Totale waarde programma is vele malen hoger dan waar ik het voor aanbied. Ik wil het liever voor veel mensen beschikbaar maken zodat we samen een mooiere, rijkere en gelukkigere wereld kunnen creeren. De waarde die je eruit kunt halen is 1054,- euro en maybe ligt de waarde voor jou nog veel hoger. Nu voor de prijs van 222,- euro excl. btw en ik weet niet of het deze prijs blijft.

Wanneer je start zul je zien dat er magische dingen gebeuren

Modules & BONUSSEN

#1 6 modules met unieke inhoud over manifesteren, geld & business (twv. 888,-)
#2 BONUS module universele wetten (twv. 111,-)
#3 BONUS magie & intenties (twv. 55,-)

Let the magic in your life…

QUESTIONS

 

Garantie

Hoe zeker kun je van je zaak zijn dat dit programma voor jou werkt? Jij zal het werk moeten doen. Ik kan niet naast je gaan zitten en je vertellen wat je moet doen en wanneer. Je zal een drempel overstappen wanneer je begint met dit programma. Vertel jezelf elke dag waarom je dit bent gaan doen en wat je wilt bereiken. Desnoods zet je het met een reminder in je telefoon. Ik kan je alleen zeggen dat het voor mij echt werkt en voor alle mensen waarmee ik dingen heb gemanifesteerd. Trust the process. Alles gebeurt bij jou en voor jou met een reden. Wanneer het jouw tijd is om hier in te stappen dan ga je anyway iets leren. What you give is what you receive. Er zijn zoveel mooie en bizarre dingen gemanifesteerd. Vertrouw op de magie van het leven en de kracht en kennis van dit programma. Vertrouw op het universum, die is er altijd met de beste intentie voor jou.
Mocht je nu na de eerste module in de eerste week om wat voor reden dan ook toch denken, dit is niets voor mij dan kun je stoppen en je ontvangt je geld terug.

Waarom niet gewoon zelf leren

Er zijn zoveel boeken en video’s met kennis over dit onderwerp. Waarom zou ik dan dit programma aanschaffen? Sowieso omdat alles in het Nederlands is, is het al super fijn. Plus gelijkgestemden te ontmoeten in NL. Je gaat een pad lopen in het programma waarbij je opzoek gaat naar jouw overtuigingen. Diep geworteld en genoeg kracht krijgen om dit om te buigen. Je haalt dit niet uit een boek. Je staat er niet alleen voor. En cliche… als je ervoor betaald werkt het beter. Je investeerd in jezelf. En ik kan je als geen ander vertellen dat dit echt werkt.
De vibe van de groep doet wonderen.

Angsten

Wanneer je worsteld met angsten, spanning en emoties gaat dit programma je 100% helpen! Ga met jezelf de stappen maken. Breng je angsten in kaart en maak voor jezelf een plan in dit programma. Je komt in de juiste vibe en je transformeert als persoon. Krijg controle over je gedachten en laat overvloed jouw kant opkomen.

Moet ik een eigen bedrijf hebben voor dit programma

Nee zeker niet, mijn hoofddoelgroep zijn ondernemers maar alle facetten van het leven komen aan bod en daardoor dus voor iedereen toepasbaar die er aan toe is om zijn leven naar een next level te tillen. Alles heeft wel insteek op ondernemerschap en manifesteren. Jouw kracht van binnenuit gaat je de magie van het leven laten zien. Neem controle en zelfs als nuchter persoon die niets met spiritualiteit heeft zal hier zijn vruchten van plukken. Life/ gezin is ook business. Dus business of no business maakt niets uit. Zeker is het voor beide goed toepasbaar. Doelen, geld en wat glitter zorgt voor wonderen. Ja, ze bestaan echt. Been there, done that!

 

FACTS

START

Start wanneer jij de behoefte hebt om aan de slag te gaan met manifesteren en je geld mindset.  Trek er miniaal 6 weken voor uit om het goed te implementeren is er eigenlijk nog veel langer voor nodig. Het wordt een way of life. 

BETALING

Je kunt betalen in 1 of 6 termijnen. Ik wil dat het voor iedereen toegankelijk is en gewoon volop kan genieten. De 6 termijnen verspreid ik over 6 maanden. Dus je krijgt dus elke maand een factuur.

EIGEN TIJD

Ik weet als geen ander dat je leven soms hectisch, druk, chaotisch is. Life happens. De cursus blijft beschikbaar en je kunt hem dus ook opnieuw volgen. In bijbehorende facebookgroep zal Noortje regelmatig lives geven met betrekking tot manifesteren. De groep krijg je wanneer je het programma hebt aangeschaft. Je hebt je eigen account in de magic academy en je kunt hier gewoon inloggen.

CONTENT

Lesstof, video’s, opdrachten blijven allemaal beschikbaar. Indien het programma wordt vernieuwd krijg je ook toegang tot deze nieuwe content.

INLOGGEN

Je inlog gegevens vul je in bij aanschaf van het product.  De modules staan allemaal online.