Facebook

NUMEROLOGIE

Getallen zijn kennis

Ik heb heel lang gedacht, “Wat is eigenlijk mijn doel hier op aarde?“. Ondanks dat ik echt wel een leuk leven had liep ik tegen dingen aan die ik niet kon verklaren en begrijpen. Zoals dubbele getallen, 11:11 op de klok maar ook dubbele getallen die ik overal zag terugkomen. Na lang zoeken kwam ik aan bij numerologie. Toen had ik nog geen idee maar na mijn eerste curus wist ik eindelijk wat mijn levensmissie was en kon ik voluit gaan leven vanuit mijn passie.

Geen angst of twijfel meer over wat anderen zouden denken of dat ik de verkeerde keuze zou maken en iets zou mis lopen. Nu heb ik een leven waarbij ik geen dag twijfel wat ik wil. I love it!

Wil jij ook jou levensmissie weten? Dubbele getallen nu op de juiste manier beoordelen? Wacht niet langer en grijp dit speciale aanbod…

cijfers vertellen je alles wat je wilt weten

  • Eindelijk snappen wat die dubbele getallen betekenen
  • Weten hoe je het beste met andere mensen om kunt gaan
  • Weten waarom je hier op aarde bent
  • Herken de betekenis achter getallen
  • Waarom je in het ene huis productief bent in in het andere huis niet
  • Hoe zien anderen mij

NU VOOR 97,- euro incl. btw

DE MODULES

En wat kun je dan allemaal verwachten? Een masterclass is in dit geval meerdere modules met video’s waarin alles wordt uitgelegd over numerologie. Hoe je berekeningen kunt maken en per module een werkboek waarin je makkelijk en overzichtelijk kunt toewerken naar antwoorden op alle vragen die je hebt.

Behandel je ook persoonlijke vragen

Ik geef in eerste instantie de cursus met alle kennis die ik heb, ook zullen er voldoende voorbeelden zijn in vorm van video & tekst. Echter voor echt persoonlijke begeleiding raad ik je aan de VIP-sessie te boeken. Dan wordt er een sessie ingepland waarbij 1-1 de vragen worden beantwoord, uitgelegd en er extra boodschappen bij komen. Dit kun je doen door te mailen naar hello@inspireerjezelf.nl

Ik ben niet goed met rekenen

Daar ben ik ook geen talent in. Gelukkig heeft kunnen rekenen niets met numerologie te maken. Je mag altijd een rekenmachine gebruiken. Het gaat om de getallen, verbanden en jij als persoon.

Moet ik nog iets voorbereiden 

Het is slim om je geboortedatum, inschrijfdatum KVK van je bedrijf, bedrijfsnaam, huisnummer (nummer bedrijfspand) en je volledige naam (voornaam, doopnamen, achternaam) op een papier uit te hebben geschreven. In de werkboeken kun je verder alles uitwerken.