Facebook

Hi Georgeous!

Create your own identity

Ben je klaar voor om je leven te veranderen? Maak niet uit op welk punt je op dit moment in je leven bent er is anyway een volgende stap voor jou die sowieso goed voor je is. Welk programma je ook van mij kiest, vertrouw er op dat dit de juiste keuze voor jou is. Everything allready happend ;). 

Hieronder vind je een korte beschrijving van de programmas. Daarna kun je doorklikken voor meer informatie of direct deelnemen. 

Have fun with every step you take. 

Check out alle programma’s hieronder

Business magic mastermind
Create your own identity

The next level mastermind voor ondernemers

Stap in het programma vol magie. Ik zal je persoonlijk begeleiden waardoor je het niet alleen hoeft te doen. Focus, hulp in noodgevallen, plezier, alles zit erin. De groep is enorm fijn omdat je met elkaar kunt sparren en succes en dipdagen kunt delen. Hik je al een tijdje aan tegen funnels, fb ads of het schrijven van teksten? Alles hebben we verwerkt in een pakket. 10 maanden knallen waarna je echt kunt zeggen dat jij je bedrijf runt. Toekomst is uitgestippeld en bezig met impact maken op levens van anderen. Klik hieronder voor meer info…

MYMB
Manifest Your Magic Business

Ben je klaar met al die negatieve moment door geld/ klanten tekort of dingen die je meemaakt in je leven? Is het niet eens tijd om zelf de touwtjes in handen te krijgen en je daadwerkelijk ook weet wat je met die touwtjes mag/kan doen? Creeër de magie in jouw business door dit programma te volgen. Of het nu een parkeerplek in den drukke straat is of 10.000,- euro aan nieuwe opdrachten elke maand op je rekening, een nieuwe relatie die elka avond voor je kookt zodat jij op je bedrijf kunt focussen? Alles is mogelijk. Ik neem je mee op de reis waarin jij je relatie met geld en jezelf gaat verbeteren. Begrijp waarom dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Discover yourself, bring in the money & the magic is in you!

Meer info? Klik hieronder…

CIJFERS VERTELLEN
Let’s get some numbers

Eindelijk snappen wat die dubbele getallen betekenen en waarom je hier op aarde bent.

Weten…
* hoe je het beste met andere mensen om kunt gaan
* waarom je in het ene huis productief bent en in het andere lui
* de betekenis achter getallen weten
* weten hoe anderen jou zien

BREAK THROUGH VIP -DAG
You are what you think

Het is geen one day fly… je bouwt aan je bedrijf om klaar de staan voor de komende tijd. Je droomplan helder krijgen maar vooral wat je moet doen om dat te bereiken.

SPIRITUAL BUSINESS
Use the universal guidance

Je bent in aanraking gekomen met spiritualiteit en langzaam ben je het aan het inzetten in je leven. Het is lastig omdat er zoveel vlakken zijn waarop je spiritualiteit kunt inzetten in je leven en bedrijf. In deze online modules leer ik je hoe je spiritualiteit werkbaar maakt in je bedrijf.

Next level traject
Businesscoaching special

Je bedrijf op de kaart zetten zodat je super vindbaar bent voor je klanten, lekker financieël vrij leven en zien dat je het verschil maakt in levens van mensen.

Jij als businessowner hebt een missie. Een missie waar jij volledig achter staat. Toch ervaar je twijfel of je wel de juiste kant op gaat, er zijn nog zoveel andere mooie dingen die je wilt doen.

Focus, ontspanning en tijd zijn soms ver te zoeken. Je merkt dat je soms tegen dingen aanloopt in je bedrijf, je ideale klant is toch niet zo ideaal, je bent te druk met dingen die niets opleveren of je krijg niet helder waar je nu precies je aandacht op wilt vestigen.

Een mooiere wereld, dat is waar ik voor sta en daar wil ik jou in meenemen.