Facebook

Succes stories

The truth

Ik heb enorme stappen mogen maken binnen mijn bedrijf en in mijn mindset. 

Noortje is mijn Business Coach geweest het afgelopen jaar en wat ben ik haar dankbaar! Noor heeft een eeuwig doorgaande positieve energie, zal je altijd cheerleaden, maar je ook een dikke spiegel voor houden als dat nodig is. Op onze live dagen stelde ze me standaard vragen waar ik niet zomaar antwoord op kon vragen en al vond ik dat soms tergend irritant (sorry Noor), ik wíst dat daar mijn groei zat. Ik stapte een jaar geleden eigenlijk bij haar over de drempel voor een losse coachsessie, maar die was zo ontzettend waardevol dat ik wist dat ik een enorme groei zou maken als ik bij haar in het business magic traject zou stappen. Dit deed ik dan ook en mijn verwachtingen zijn uitgekomen: Ik heb enorme stappen mogen maken binnen mijn bedrijf en in mijn mindset. Zulke mooie stappen dat er nu zelfs een ander bedrijf in de steigers staat. Hoe gaaf is dat? Ik kan dan ook niet anders zeggen dat ik Noor zeer dankbaar ben voor dit jaar, voor al haar coachsessies én voor alle waardevolle workshops van andere trainers die ze in dit programma heeft samen gevoegd. Je krijgt echt een business jaar vanuit alle invalshoeken en Noor weet precies welke experts ze moet vragen zodat jij en jouw bedrijf precies krijgen wat jullie nodig hebben. Ik houd er ook van dat zij het zakelijke met het spirituele combineert, want alles is energie dus ook in je bedrijf! Ben jij klaar om te gaan vliegen? Dan raad ik je zeker aan in jezelf te investeren en in het traject te stappen..

Wieke van Roermund
Paardenontmoeting.com

Elvira Hendrikx
Sander de Wit

 Talloze verschillende diensten toegevoegd aan mijn bedrijf, die wederom super goed verlopen.

Noor heeft mij maanden lang begeleid door middel van een intensief business traject. Ik wist niet zo goed wat ik ervan kon verwachten en ik was zelfs in de veronderstelling dat ik geen business coach nodig had. Waarom zou ik immers iets gaan veranderen als mijn bedrijf al super goed verliep? Voor mij was het vooral een persoonlijk proces waarin je goed moest voelen en ervaren. Soms moest ik daarvoor echt uit mijn comfort zone gesleurd worden en Noor weet precies hoe ze dat moet doen. Inmiddels heb ik gigantische stappen gezet en zelfs talloze verschillende diensten toegevoegd aan mijn bedrijf, die wederom super goed verlopen. Mijn mening is nu dus helemaal veranderd, ik weet nu dat ik met de juiste begeleiding van Noor altijd het maximale eruit kan halen. Noor heeft heel veel humor, ik zat oprecht elke sessie weer in mijn pyjama achter het scherm. Noor is veel meer dan een business coach, de afgelopen maanden is ze voor mij ook nog eens een life coach geweest. De persoonlijke benadering rondom spiritualiteit en überhaupt welzijn staat bij Noor altijd voorop. Al met al, ik heb er optimaal van genoten en ik ben super dankbaar dat ik dit traject heb mogen volgen. Voor nu, heb ik nog een hoop huiswerk te verrichten maar I will be back ❤️

Kelsey Shaw
Animalcarebykelsey.nl

Noortje is iemand waarmee je deze reis wilt maken!

Als ik aan Noortje denk is ze iemand die weet wat ze wil, altijd en overal enthousiast over, geeft je iets om over na te denken en vooral iemand die het beste met je voor heeft. En dat zijn een paar van vele dingen waar Inspireerjezelf voor staat. Als je het zelf nog niet ziet begeleid Noortje je erheen om jou doelen te bereiken en dat is precies wat je nodig hebt. Een gezellige medemaat die mee gaat met jouw reis. Noortje is een echte topper en zeker iemand met wie je deze reis mee wilt maken!

Kimberly Huggers
Webhuggers.nl

Elvira Hendrikx
Sander de Wit

Zoveel meer dan alleen een zet in je rug

“Om verder te komen met je bedrijf weet Noortje precies hoe ze je moet benaderen en motiveren. Nieuwe inzichten kreeg ik door de gesprekken die we hebben gevoerd. Ik zag nieuwe mogelijkheden of dingen die ik liet liggen en durfde kansen te pakken die ik anders nog een tijd voor me uitgeschoven zou hebben. Noortje geeft je zo veel meer dan alleen een zetje in je rug.”

Sander de Wit
buitersportvoeding.nl

Als ik terug kijk naar het afgelopen jaar, heb ik veel geleerd en zijn m’n doelen bereikt die ik wou halen.

Ik ken Noortje via de paarden en gelijk hadden we een hele fijne klik waardoor we al snel vriendinnen werden.
Ik vertelde haar over mijn verleden en wat ik nu graag in de toekomst wou gaan doen maar het heel spannend vond om er aan te beginnen. De hele weg met obstakels om een eigen bedrijf te beginnen hielden mij heel erg tegen.

Nog durfde ik niet zo goed in het diepe te springen, na een goed gesprek met haar, heb ik het toch maar met beide handen de kans aan gegrepen. En ik heb hier nog geen seconde spijt van!!

Zowel zakelijk als privé heeft ze me veel geholpen en begeleid. Niet door mij te vertellen wat ik moet doen, maar door op verschillende vlakken mij handvaten te geven en een begin te maken met wat ik voor ogen had.

Toen ik bij Noortje begon was ik ook nog eens zwanger en had daar door wel wat last van me zelf en mijn lichaam, zij wist zowel lichamelijk als spiritueel mij op de rit te krijgen en door te laten gaan om mijn doel te bereiken.

Wanneer ik chaotisch was of het even niet meer zag zitten bracht Noor rust in mijn hoofd.

De 1 op 1 dagen waren altijd mega gezellig met heerlijke lunches en tussendoortjes, De momenten dat mijn kindje me nodig had en ik handen te kort kwam hielp ze mij door te knuffelen, spelen of haar te voeden. Ik had gelijk een oppas aan huis!! (deze ga ik dan ook heel erg missen als ik klaar ben)

De groep waar ik in zat was voor mij op zich al een hele ervaring. Ik maak wel contact met mensen maar hou ze liever op afstand. Bij deze groep waar ik godzijdank in terecht kwam was net een warm bad.
Na mijn bevalling heb ik nog al een zware periode gehad maar, deze meiden hebben mij in dik en dun gesteund. Noortje belde me regelmatig op om te vragen hoe het met me ging en of ze me kon helpen met dingen uit handen te nemen zodat mijn bedrijf door bleef lopen.

Sociaal media, advertenties, marketing noem het maar op ik had er geen ballen verstand van en voelde me daar ook best dom bij. Achteraf helemaal niet nodig geweest want, bij de workshop dagen kregen we uitleg en begeleiding door de beste.

De zoom meetings waren ook top! Samen werken, gelachen en goede gesprekken gevoerd.

Als ik terug kijk naar het afgelopen jaar, heb ik veel geleerd en zijn m’n doelen bereikt die ik wou halen. Nu is het aan mij om deze voort te zetten.

Het hele traject/ de ervaring waren het helemaal waard om te volgen. Ik raad het dan ook zeker aan om bij haar de Business Magic Mastermind te volgen als je bedrijf een touch of Magic wilt geven HET IS GOUD WAARD!!!

Roxcana van der Hooven
Roxcysanimalpalace.nl

Elvira Hendrikx
Sander de Wit

En ‘ineens’ houd ik maandelijks meer geld over.

Ik kwam voor het eerst in contact met jou doordat jij in een livechat was met een bekende van mij. Ik werd enthousiast en stelde een aantal vragen via de chat. Je enthousiasme en niks is te gek houding werd en word ik blij van. Ik besloot ook direct om me in te schrijven voor MYML. Normaal gesproken zou ik eerst daar een tijd over nadenken en bedenken of ik daar het geld wel voor zou hebben. Maar ik dacht ik doe het gewoon en ik vind het leuk! 

Business en geld en vooral die combi daar werd ik altijd zenuwachtig van. Dat is niks voor mij, dat kan ik niet etc. Ik krijg er lol in en doe alles met heel veel enthousiasme. Soms moet ik even pauze nemen omdat er zoveel positiefs met mij en om mij heen gebeurt dat ik dat even moet verwerken.

Ik ben zoveel meer gaan luisteren naar mijn higher self in plaats van mijn hele strenge en dominante ego. Zo besloot ik ook spontaan te gaan ‘clubhousen’ met jou. We stapten over op Instagram live en daar ben ik eigenlijk nog mee bezig. Ik ben weer gaan bruisen en dat is heerlijk. Heerlijk om bezig te zijn met wat er allemaal wel mogelijk is en uit de veilige maar toch ook wel beperkte en saaie comfortzone te stappen.

Ik ben een zijpad binnen mijn business aan het bewandelen en ik ben met diverse mensen die ik niet ken contacten aan het leggen. Mensen die ‘aan’ gaan op hetzelfde als ik. Dat had ik eerder echt nooit aangedurfd. En ook zo grappig dat ik bezig was met mijn huiswerk en mijn echtgenoot binnen kwam met een enorme grijns op zijn bakkes met de berekening van de accountant dat ik 2 x zoveel belastingteruggave als normaal kreeg. En ‘ineens’ houd ik maandelijks meer geld over.

Ik ben nog maar op de helft.

Dankjewel Noor voor dit zetje dat ik nodig had.

Corinne van Steeg
Paardaanzet.nl

Zonder haar had ik waarschijnlijk mijn droom voor me uit geschoven

Ik heb Noortje leren kennen tijdens mijn opleiding tot paardencoach. Noor hielp ons met het opzetten van een bedrijfsplan. Haar feedback was eerlijk en oprecht maar bovenal iets waar ik wat mee kon. Graag wilde ik mijn eigen bedrijf starten maar door een uiterst vervelende situatie rondom een concurrentie beding met mijn toenmalige werkgever kwam dit op een laag pitje te staan. Ik hoorde toen van het traject van Noortje’s bedrijf inspireer jezelf. Omdat ik niet stil wilde staan en vooruit wilde kijken heb ik me hiervoor aangemeld. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb !! Ik kwam terecht in een super fijne groep met ondernemers die stuk voor stuk gemotiveerd zijn om hun bedrijf te laten groeien. Interessante workshops, veel leren over bedrijfsvoering en marketing, zoomcalls met de groep, 1-1 coaching waar je alles kunt bespreken waar je op dat moment mee zit of meer over wilt weten. Een heel divers traject dus. Dan is er natuurlijk nog Noortje zelf…. Wat een energie, power, uitstraling en passie heeft zij !! Ze doet de naam van haar bedrijf eer aan.  Ze inspireert, motiveert en corrigeert 😉 waar nodig. Door Noortje weet ik nu zo goed waar ik voor sta en wat en hoe ik dit met mijn bedrijf uit wil stralen. Ik heb duidelijke en haalbare doelen voor ogen. Heb een duidelijk financieel plan voor mijn bedrijf. En weet ik waarin ik moet investeren en vooral waarin niet.
Noortje is niet zomaar een business coach die een programma afwerkt ,je de hand schudt en succes wenst. Nee deze vrouw is zo enorm betrokken. Jouw successen viert ze met je mee alsof het haar eigen succes is. Als je twijfels hebt of het even niet meer weet ,dan weet ze je op te peppen, te motiveren en uiteraard te inspireren. Ze daagt je uit, ze is eerlijk en oprecht en zo nu en dan krijg je een liefdevolle schop onder je kont. Ze staat voor haar bedrijf en daarmee ook voor dat van haar deelnemers. Ze inspireert je en creëert samen met de deelnemers een plan voor je bedrijf, waar je ook werkelijk mee aan de slag kan. Waar je tijdens het traject al het positieve effect van ziet en waar je aan het eind van het traject op voort kan borduren. Voor iedere startende ondernemer of voor iedere ondernemer die niet goed weet hoe nu verder met zijn of haar bedrijf. Meld je aan bij Noortje !! Zonder haar had ik waarschijnlijk mijn droom voor me uit geschoven of zelfs laten varen. Nu sta ik te trappelen om mijn bedrijf op de kaart te (nee niet zetten maar) knallen !! Want ook dat is een kracht van Noortje, ze houdt niet van half werk.

Lieve Noor dank je wel voor je geloof en vertrouwen , dankzij jou heb ik mijn droom niet zomaar laten gaan maar kan ik nu zeggen gas erop en gaan met die banaan !

Liefs Chantal

Chantal van der Wal
www.spitfirecoaching.nl

Noortje Gregoire - de Laat
Noortje Gregoire - de Laat

Combinatie van zakelijk en spiritueel is heel bijzonder

Noortje is één en al energie. Dus als je de energie in je bedrijf wilt laten stromen, laat haar binnen en dat gebeurt vanzelf. Wanneer je begint met je bedrijf of al een paar jaar bezig bent, gaan de stappen die je maakt niet in 1 rechte lijn omhoog. Noortje kan je bij elke stap begeleiden en zorgt ervoor dat je, ook bij twijfels, hobbels en andere toestanden je hoofd koel houdt en vooral positief blijft. De combinatie van zakelijk en spiritueel is een hele bijzondere. Ik weet inmiddels dat het erg goed samen kan en dat als je je ervoor open stelt, het een supermatch is!

Noortje Gregoire – de Laat
noorijslandsepaarden.nl

Door jouw oprechtheid en interesse kan ik ook echt mezelf zijn

Enorm bedankt voor je hulp en je begeleiding/coaching! Door jouw sterke intuitie en inlevingsvermogen wist ik steeds beter wat ik wilde. Doordat jij heel goed aanvoelde wat wel en wat niet bij mij paste. Samen kamen we na veel ideeën dan tot de juiste stap. Ook je hulp tussendoor onze afspraken vond ik erg fijn. Jouw enthousiasme en energie werken aanstekelijk. En door jouw oprechtheid en interesse kan ik ook echt mezelf zijn. Enorm bedankt Noortje! En we zien elkaar vast nog! XXX

Eefje Aerts

Puureefje.nl

Sander de Wit
Noortje Gregoire - de Laat

Gesprek voor ‘niet praters’ wordt makkelijk

 

Noortje is een geweldige coach. Ze laat je niks doen waar je niet aan toe bent en zorgt ervoor dat het gesprek voor ‘niet praters’ makkelijk word.
Gespecialiseerd in business coaching maar ook voor persoonlijke problemen kun je bij haar terecht!

 

Kiara van Grevenbroek
Grevenbroek Sporthorses – www.kiaravangrevenbroek.nl

Omzet verdrievoudigd

Noortje is enthousiast en weet je te motiveren om net dat extra stapje te zetten, geen genoeg nemen met minder dan het beste Workshops zijn heel goed georganiseerd, verzorgd en super leerzaam. Mijn omzet is in een paar maanden verdrievoudigd. Met Noortje kom je echt vooruit met je bedrijf.

Elvira Hendrikx – Rest in Peace, je was een heel speciaal en mooi mens. 
Lachairoipaardencoaching.com

Elvira Hendrikx
Noortje Gregoire - de Laat

Super enthousiast en echte actie

 

Noortje is een super enthousiaste onderneemster, en weet precies wat ze wilt! En dit brengt zij dus ook over naar andere, elkaar net even dat juiste zetje geven is belangrijker dan de kennis die je bezit, want hoevaak komt het voor dat je actie moet ondernemen maar het eigenlijk niet doet….? De samenwerking met Noortje is dan ook super, om het beste in elkaar naar boven te halen. In Business Magic zal ik jou helpen met de Klantreis, dus laten we er iets magisch van maken! Tot snel.

 

Danny van Os de Man
Marketing-workx.nl 

Van onzeker naar baas

Inspireer jezelf is precies wat de naam zegt en precies wat ik zocht. Het begon met een zelfreflectie, waardoor ik eindelijk mezelf in kon zien en eindelijk waardering kreeg voor mezelf. Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid en nu weet ik dat ik dat ik bergen kan verplaatsen. Naast dit, werd ik door mijn coach erg goed begeleid. In het begin had ik wat moeite met het feit dat mijn coach constant op mij aan het letten was, zo voelde het tenminste, maar het was ook erg nodig, want ik heb de neiging om lax te zijn soms en dat liet ze niet toe. Naarmate ik mijn zaken beter begon te regelen, kreeg ik steeds meer ruimte om zelf mij ideeën uit te voeren en mijn creativiteit te gebruiken en nu voel ik me een echte baas. Dankjewel Inspireer jezelf, je hebt me in mezelf leren geloven en doelen leren behalen.

Hyram Rodriquez
PT – ATF Team

Hyram Rodriguez review