Facebook

Succes stories

The truth

Sander de Wit

Zoveel meer dan alleen een zet in je rug

“Om verder te komen met je bedrijf weet Noortje precies hoe ze je moet benaderen en motiveren. Nieuwe inzichten kreeg ik door de gesprekken die we hebben gevoerd. Ik zag nieuwe mogelijkheden of dingen die ik liet liggen en durfde kansen te pakken die ik anders nog een tijd voor me uitgeschoven zou hebben. Noortje geeft je zo veel meer dan alleen een zetje in je rug.”

Sander de Wit
buitersportvoeding.nl

Omzet verdrievoudigd

Noortje is enthousiast en weet je te motiveren om net dat extra stapje te zetten, geen genoeg nemen met minder dan het beste Workshops zijn heel goed georganiseerd, verzorgd en super leerzaam. Mijn omzet is in een paar maanden verdrievoudigd. Met Noortje kom je echt vooruit met je bedrijf.

Elvira Hendrikx
Lachairoipaardencoaching.com

Elvira Hendrikx
Noortje Gregoire - de Laat

Combinatie van zakelijk en spiritueel is heel bijzonder

Noortje is één en al energie. Dus als je de energie in je bedrijf wilt laten stromen, laat haar binnen en dat gebeurt vanzelf. Wanneer je begint met je bedrijf of al een paar jaar bezig bent, gaan de stappen die je maakt niet in 1 rechte lijn omhoog. Noortje kan je bij elke stap begeleiden en zorgt ervoor dat je, ook bij twijfels, hobbels en andere toestanden je hoofd koel houdt en vooral positief blijft. De combinatie van zakelijk en spiritueel is een hele bijzondere. Ik weet inmiddels dat het erg goed samen kan en dat als je je ervoor open stelt, het een supermatch is!

Noortje Gregoire – de Laat
noorijslandsepaarden.nl

Zonder haar had ik waarschijnlijk mijn droom voor me uit geschoven

Ik heb Noortje leren kennen tijdens mijn opleiding tot paardencoach. Noor hielp ons met het opzetten van een bedrijfsplan. Haar feedback was eerlijk en oprecht maar bovenal iets waar ik wat mee kon. Graag wilde ik mijn eigen bedrijf starten maar door een uiterst vervelende situatie rondom een concurrentie beding met mijn toenmalige werkgever kwam dit op een laag pitje te staan. Ik hoorde toen van het traject van Noortje’s bedrijf inspireer jezelf. Omdat ik niet stil wilde staan en vooruit wilde kijken heb ik me hiervoor aangemeld. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb !! Ik kwam terecht in een super fijne groep met ondernemers die stuk voor stuk gemotiveerd zijn om hun bedrijf te laten groeien. Interessante workshops, veel leren over bedrijfsvoering en marketing, zoomcalls met de groep, 1-1 coaching waar je alles kunt bespreken waar je op dat moment mee zit of meer over wilt weten. Een heel divers traject dus. Dan is er natuurlijk nog Noortje zelf…. Wat een energie, power, uitstraling en passie heeft zij !! Ze doet de naam van haar bedrijf eer aan.  Ze inspireert, motiveert en corrigeert 😉 waar nodig. Door Noortje weet ik nu zo goed waar ik voor sta en wat en hoe ik dit met mijn bedrijf uit wil stralen. Ik heb duidelijke en haalbare doelen voor ogen. Heb een duidelijk financieel plan voor mijn bedrijf. En weet ik waarin ik moet investeren en vooral waarin niet.
Noortje is niet zomaar een business coach die een programma afwerkt ,je de hand schudt en succes wenst. Nee deze vrouw is zo enorm betrokken. Jouw successen viert ze met je mee alsof het haar eigen succes is. Als je twijfels hebt of het even niet meer weet ,dan weet ze je op te peppen, te motiveren en uiteraard te inspireren. Ze daagt je uit, ze is eerlijk en oprecht en zo nu en dan krijg je een liefdevolle schop onder je kont. Ze staat voor haar bedrijf en daarmee ook voor dat van haar deelnemers. Ze inspireert je en creëert samen met de deelnemers een plan voor je bedrijf, waar je ook werkelijk mee aan de slag kan. Waar je tijdens het traject al het positieve effect van ziet en waar je aan het eind van het traject op voort kan borduren. Voor iedere startende ondernemer of voor iedere ondernemer die niet goed weet hoe nu verder met zijn of haar bedrijf. Meld je aan bij Noortje !! Zonder haar had ik waarschijnlijk mijn droom voor me uit geschoven of zelfs laten varen. Nu sta ik te trappelen om mijn bedrijf op de kaart te (nee niet zetten maar) knallen !! Want ook dat is een kracht van Noortje, ze houdt niet van half werk.

Lieve Noor dank je wel voor je geloof en vertrouwen , dankzij jou heb ik mijn droom niet zomaar laten gaan maar kan ik nu zeggen gas erop en gaan met die banaan !

Liefs Chantal 

Chantal van der Wal
www.spitfirecoaching.nl

Noortje Gregoire - de Laat
Noortje Gregoire - de Laat

Super enthousiast en echte actie

 

Noortje is een super enthousiaste onderneemster, en weet precies wat ze wilt! En dit brengt zij dus ook over naar andere, elkaar net even dat juiste zetje geven is belangrijker dan de kennis die je bezit, want hoevaak komt het voor dat je actie moet ondernemen maar het eigenlijk niet doet….? De samenwerking met Noortje is dan ook super, om het beste in elkaar naar boven te halen. In Business Magic zal ik jou helpen met de Klantreis, dus laten we er iets magisch van maken! Tot snel.

 

Danny van Os de Man
Marketing-workx.nl 

Van onzeker naar baas

Inspireer jezelf is precies wat de naam zegt en precies wat ik zocht. Het begon met een zelfreflectie, waardoor ik eindelijk mezelf in kon zien en eindelijk waardering kreeg voor mezelf. Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid en nu weet ik dat ik dat ik bergen kan verplaatsen. Naast dit, werd ik door mijn coach erg goed begeleid. In het begin had ik wat moeite met het feit dat mijn coach constant op mij aan het letten was, zo voelde het tenminste, maar het was ook erg nodig, want ik heb de neiging om lax te zijn soms en dat liet ze niet toe. Naarmate ik mijn zaken beter begon te regelen, kreeg ik steeds meer ruimte om zelf mij ideeën uit te voeren en mijn creativiteit te gebruiken en nu voel ik me een echte baas. Dankjewel Inspireer jezelf, je hebt me in mezelf leren geloven en doelen leren behalen.

Hyram Rodriquez
PT – ATF Team

Hyram Rodriguez review
Noortje Gregoire - de Laat

Gesprek voor ‘niet praters’ wordt makkelijk

 

Noortje is een geweldige coach. Ze laat je niks doen waar je niet aan toe bent en zorgt ervoor dat het gesprek voor ‘niet praters’ makkelijk word.
Gespecialiseerd in business coaching maar ook voor persoonlijke problemen kun je bij haar terecht!

 

Kiara van Grevenbroek
Grevenbroek Sporthorses – www.kiaravangrevenbroek.nl